POVRATAK OSKAROVCA

Jack Nicholson nakon dugo vremena u javnosti: Sa sinom Rayom pratio omiljene Lakerse

30.04.2023 u 14:42

Jack Nicholson

Izvor: Profimedia / Autor: RONALD MARTINEZ / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Jack Nicholson vratio se u Crypto.com Arenu. Poznati oskarovac i zagriženi fan Los Angeles Lakersa u petak je prisustvovao utakmici play-offa svog voljenog kluba nakon podužeg izbivanja

Dobro raspoloženi Nicholson na svoje uobičajeno sjedalo, tik do košarkaškog terena, stigao je u društvu 31- godišnjeg sina Raya, s kojim je posljednji put na utakmici Lakersa prisustvovao u listopadu 2021. godine.

Posljednjih godina raste zabrinutost oko zdravlja trostrukog oskarovca, a njegovi bliski prijatelji tvrde da ‘živi kao pustinjak'.

‘Dobrodošao natrag’, 86-godišnjoj holivudskoj zvijezdi zaželjela je sportska novinarka Rachel Nichols u kratkom isječku podijeljenom na Twitteru.

Nicholson je poznat kao zagriženi navijač Lakersa, sa sezonskom ulaznicom koju posjeduje od 1970-ih. Otada je rijetko propuštao utakmice kluba, što se posebice odnosi na Showtime eru Lakersa u kasnim 90-ima i 2000-ima.

Poznato je da je raspored snimanja filmskih projekata prilagođavao utakmicama Lakersa kako bi bio siguran da u njima može neometano uživati, no glumčeva česta pojavljivanja u Crypto.com Areni s godinama su se značajno prorjedila.

U siječnju 2023. više je izvora bliskih glumcu za RadarOnline otkrilo kako ‘više ne izlazi iz kuće’ i da mu je ‘otišao um’, navodeći zabrinutost zbog moguće demencije.

Nicholson provodi većinu vremena, ako ne i svo, u svojoj raskošnoj vili na Beverly Hillsu, prema upućenima. Njegov posljednji filmski projekt bila je romantična komedija ‘How Do You Know’ iz 2011. godine, s Reese Witherspoon, Paulom Ruddom i Owenom Wilsonom u glavnim ulogama.