U MAKARSKOJ

Iznenada preminuo Milutin Sretenović Sreta, pjevač 'Mostar Sevdah Reuniona': 'Šokiran sam, izgubili smo divnog čovjeka...'

08.08.2021 u 13:47

Bionic
Reading

Milutin Sretenović Sreta, pjevač 'Mostar Sevdah Reuniona, umro je jutros u Makarskoj u hotelskoj sobi u dobi od 74 godine

'Šokiran sam, izgubili smo divnog čovjeka i vrhunskog umjetnika. Naravno, prekidamo koncerte 'Mostar Sevdah Reuniona'. Večeras je trebao biti koncert u Šibeniku i dan kasnije u Trogiru', rekao je za Avaz potreseni producent koncerata Tomislav Kašljević.

Sinoć je ovaj popularni sastav u makarskom Ljetnom kinu održao koncert, a danas je trebao nastupati na šibenskoj Tvrđavi.

Sreta je sinoć posljednju otpjevao pjesmu 'Čudna jada od Mostara grada', a nakon koncerta nije želio ni večerati, već se povukao u hotelsku sobu.

Njegovo beživotno tijelo pronašao je bubnjar Senad Trnovac s kojim je dijelio hotelsku dobu. Nakon doručka Trnovac se vratio u hotelsku sobu te je primijetio da Sreta ne diše i pozvao Hitnu pomoć. Nažalost, glazbeniku nije bilo spasa te su liječnici odmah po dolasku ustanovili smrt.