ovo je neočekivano

Izlazak bivše i sadašnje: Kate Hudson se provodi u vrlo zanimljivom društvu

16.06.2023 u 14:07

  • +6

Kate Hudson i Elle Evans

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Da nisu svake bivše djevojke protivnice, dokazale su još jedanput Kate Hudson i Elle Evans. Povezao ih je Matt Bellamy, no one se sjajno zabavljaju i bez njega

Kate Hudson nekoliko je već puta pokazala da je sa svojim bivšim ljubavima ostala u dobrim odnosima, a ovaj put ruku prijateljstva pružila je i novoj boljoj polovici jedne od njezinih bivših ljubavi. Uživala je u noćnom provodu s Elle Evans, manekenkom koja je u braku s njezinim bivšim zaručnikom Mattom Bellamyjem.

Prijateljice su hodale ruku pod ruku pokazavši svima svoju bliskost i snažno prijateljstvo, a prethodno su uživale u gala izvedbi mjuzikla Cabaret.

Ipak, njihovi dobri odnosi i nisu tako iznenađujući jer od Kateine ljubavne veze i zaruka s Bellamyjem je prošlo čak devet godina pa su i ljubavne rane sada zarasle, a i imaju zajedničkog sina Binghama. Nakon propale ljubavne veze, Kate i Bellamy su krenuli dalje i oboje sada uživaju u novim ljubavnim odnosima.

Elle i Matt vjenčali su se u kolovozu 2019. na očaravajućoj vrtnoj ceremoniji u Malibuu, 18 mjeseci nakon što su prvi put objavili zaruke u prosincu 2017. godine. 44-godišnja Kate sada je zaručena za glazbenika Dannyja Fujikawu, no otkrili su da im se ne žuri s pripremama za vjenčanje.

'Bila sam u braku i prije. Imam djecu s tri različita tate. To zapravo nije zlatna karta, vjenčanje. Također, ne znamo gdje ćemo to učiniti. Ali vjenčanja će biti', rekla je Hudson zimus.

  • +4
Kate Hudson Izvor: EPA / Autor: CAROLINE BREHMAN

U ovom izlasku Kate je zablistala u jednostavnoj slip haljini vatreno crvene boje, a ovaj odabir rado će birati sve žene u potrazi za haljinom koja će istaknuti njihove adute.

  • +28
Slip haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević