uopće ne stari

Izgleda sve bolje: Minea u odvažnom stajlingu pokazala istesanu figuru

18.02.2022 u 15:17

Bionic
Reading

Prirodan izgled je ono zbog čega pjevačica i voditeljica dobiva najviše komplimenata. Svoju mladolikost i dobru liniju održava beauty tretmanima poput masaža i limfne drenaže. Voli zanimljive modne kombinacije, a ovaj put je pokazala vitke noge

Renata Končić Minea objavila je na svom Instagramu fotografiju nastalu u Samoboru gdje živi zadnjih godina i odakle se često javlja pokazujući svoje outfite. U posljednje vrijeme rado pozira u kratkim suknjama, minicama.

Ovog puta zvijezda dance scene devedesetih i voditeljica In magazina Nove TV uskočila je u zelenu minicu koju je uparila sa zelenom torbicom i gležnjačama sa zelenim potplatom. 'Nije ni čudo što sam od malih nogu bio zaljubljen u tebe još od pjesme vrapci i komarci pa tako je i do dana današnjeg jer ovakvu ljepoticu je teško ne obožavat', 'Pazi da ne padneš sa tog zidića u lokal', 'Prelijepe i seksi noge imaš', samo su neki od komentara Mineinih pratitelja na fotografiju.

  • +3
Renata Končić Minea Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

'Naravno da mi je u interesu izgledati dobro i trudim se da su mi fotke dobre, no moram priznati da svi koji koristimo društvene mreže imamo malo prste u obradi nekih fotografija, garantiram... No kod mene je to minimalno i zaista ne volim fotošop i pretjerivanja kojima su mnogi skloni. Mora biti neka granica i najljepše je kad te ljudi prihvate takvu kakva jesi. Sa svim vrlinama i manama', ispričala je ranije za Story.