NAPROSTO BLISTA

Izgleda prelijepo: Adele u elegantnom bijelom odijelu s Oprah razgovarala o mnogim škakljivim temama, pa i o razvodu

11.11.2021 u 21:01

Bionic
Reading

Adele ovih dana ima pune ruke posla oko promocije svoga novog albuma '30', pa je s Oprah Winfrey u specijalu 'Adele One Night Only' koji će biti prikazan na CBS-u ovoga vikenda, otvoreno razgovarala o mnogim temama, uključujući i one iz privatnog života

Tridesettrogodišnja pjevačica rođena u Londonu baš poput Meghan Markle i princa Harryja, sjela je u 'vrući stolac', bolje rečeno, elegantnu fotelju vrtne garniture u dvorištu 'kraljice intervjua' Oprah Winfrey kako bi popričale o njezinom povratničkom albumu, prvom nakon šest godina.

Osim o novom glazbenom materijalu, tema intervjua zasigurno će biti i Adelein razvod sa suprugom Simonom Koneckim s kojim ima sina Angela.

  • +6
Adele kod Oprah Izvor: Profimedia / Autor: CBS / Ferrari / Profimedia

Riječ je o prvom TV intervjuu proslavljene glazbenice otkako je najavila svoj veliki povratak na glazbenu scenu.

Intervju će biti emitiran uoči nadolazećeg Adeleinog dvosatnog specijala koji biti prikazan u SAD-u u nedjelju, 14. studenog. Engleska glazbenica koja godinama živi u Los Angelesu ispričala je Oprah kako će svoj koncert započeti hitom iz 2015. godine 'Hello'.

  • +3
Adele i Rich Paul Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fotografije Adele u društvu Oprah sve su oduševile, a dvije su se poznate dame i modno uskladile. Obje su bile u svijetlim kombinacijama: Adele u bijelom ženstvenom odijelu koje je naglasilo njezinu nevjerojatnu figuru i stiletticama, dok je Oprah bila u bež sakou i širokim hlačama.

Njezin novi singl 'Easy On Me' oborio je Spotifyjev rekord za najviše streamovane pjesme u jednom danu te debitirao na broju 68 na listi Hot 100 pjesama i to nakon svega pet sati od objave. Nitko ne sumnja kako će glavni singl s njezina nadolazećeg albuma '30', koji bi trebao biti objavljen 19. studenoga, trebao također postići sjajan rezultat na top ljestvicama.

U intervjuu za Rolling Stone, slavna glazbenica je rekla kako je bila tužna zbog razvoda.

'Kraj našeg braka me jako rastužio. Razmišljala sam o tome kako nismo uspjeli i to me je.... uništilo. Bilo mi je neugodno. Nitko mi nije rekao ništa sramotno, ali sam se osjećala kao da nisam dobro obavila svoj posao', bez ustručavanja je rekla poznata pjevačica koja je odgodila izlazak albuma '30' za više od godinu dana.

Inače, u nedavnom intervjuu za Vogue, Adele je otkrila zbog čega je okončala brak. 'Imala sam 30 godina i život mi se raspadao. Otišla sam jer se više nisam osjećala dobro. Nisam htjela završiti kao puno ljudi koje poznajem. Nisam bila nesretna, ali sam se osjećala loše jer nisam sebe stavljala na prvo mjesto. Ništa se loše nije dogodilo', rekla je Adele koja je trenutačno u vezi sa sportskim agentom Richom Paulom.