KAKVA PREOBRAZBA

Izbrijana glava i gola brada: Pogledajte kako je nekada izgledao Marko Livaja

09.10.2023 u 10:51

Bionic
Reading

Napadač i kapetan Hajduka se u nedjelju konačno i definitivno oprostio od hrvatske reprezentacije. Objavio je to preko Instagrama i objasnio da je prije odluke za javnost javio o svojoj odluci HNS-u

Marko Livaja posljednji nastup u dresu reprezentacije upisao je na Poljudu na početku kvalifikacija za Europsko prvenstvo u remiju protiv Walesa. Karijeru je započeo u Hajduku, a iz Hajduka je kao talentirani klinac prodan u milanski Inter za 185.000 eura.

Nakon toga igrao je u poznatim europskim klubovima, a tijekom karijere je 'furao' različite imidže. Prije svoje slavne brade i frizure kakvu sad nosi, među ostalim je imao izblajhanu kosu i izbrijanu glavu. Jedno vrijeme je imao i izbrijane obrve i nosio naušnicu u lijevom uhu.

Inače, Livaja je odigrao 21 utakmicu za reprezentaciju Hrvatske i postigao je četiri gola, a osvojio je i brončanu medalju lani na Svjetskom prvenstvu Kataru. U privatnom životu svoju sreću dijeli sa suprugom Iris i njihovo dvoje djece, kćeri Elizabetom i sinom Lorenzom.

  • +3
Marko Livaja Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Prije nekadašnje prve pratilje Miss Hrvatske i fitness trenerice ljubio je javnosti manje poznatu Valentinu Miletić. Njezin datum rođenja istetovirao je na prsima iznad srca i datum njihovog susreta na ruci, a nakon tri godine, ljubav je pukla.