'INTERCEPTOR'

'Izbjegavati pod svaku cijenu': Publika i kritičari nisu nimalo oduševljeni trenutačno najgledanijim filmom na Netflixu

08.06.2022 u 19:59

Bionic
Reading

Premda je trenutačno na prvom mjestu najgledanijih filmova na Netflixu, akcijski film 'Interceptor' u kojem glavnu ulogu ima Elsa Pataky, supruga glumca Chrisa Hemswortha, publika i kritičari ocijenili su vrlo lošim ocjenama

'Interceptor', film koji je trenutno na vrhu Netflixove Top 10 ljestvice u mnogim zemljama, predstavljen je 3. lipnja, a glavni ženski lik, kapetanicu JJ Collins glumi Elsa Pataky koja pokušava spriječiti raketni napad na SAD.

Iako je ovaj akcijski film zasjeo na vrh Netflixove ljestvice, dobio je jako loše kritike.

Na stranici dobroj poznatoj svim filmoljupcima, Rotten Tomatoes, 'Interceptor' ima samo 44 posto pozitivnih recenzija filmskih kritičara, dok su ocjene publike još lošije: samo 26 posto pozitivnih.

O filmu redatelja Matthewa Reillyja povela se i žestoka rasprava na društvenim mrežama, a velika je većina 'Interceptor' nazvao 'jednim od Netflixovih najgorih filmova'.

  • +6
Film 'Interceptor' s Elsom Pataky Izvor: Profimedia / Autor: Netflix / Everett / Profimedia

'Ako imate jedan sat i 40 minuta svog života koji više nikada ne želite nazad, gledajte Interceptor na Netflixu', komentirao je jedan korisnik.

Mnogi su bili vrlo nezadovoljni te su su svima iskreno preporučili da film izbjegavaju pod svaku cijenu.

'Ako tražite neki film na Netflixu, 'Interceptor' treba izbjegavati pod svaku cijenu. Još jednom, nemojte ga gledati', bio je ogorčen drugi tviteraš.

Ali, baš kako glasi ona dobro poznata latinska izreka o ukusima neki, doduše u manjini, bili su pak zadovoljni viđenim: 'To je dobar akcijski film. Drago mi je da je Elsa Pataky konačno dobila glavnu ulogu u nekom akcijskom filmu.