RUŽA VJETROVA

Izazovne fotke lijepe glumice Marine Fernandez

15.03.2013 u 14:03

Bionic
Reading

Dok glumica Marina Fernandez uživa u prvim slobodnim danima, nakon što je pala zadnja klapa druge sezone 'Ruže vjetrova', i već pakira kofere za posjet prijateljima u Beču i Portugalu, njezin lik Marije nema tako veseo scenarij. Marija otkriva Stipi Odaku da je odlučila svjedočiti protiv Mrčele na sudu i objašnjava mu da ovaj put ima nešto jače dokaze, što će Mrčelu napokon smjestiti u zatvor - snimila ga je dok joj je priznavao da je ubio Tomu Mamića!

'Ruža vjetrova' je iza tebe; po čemu ćeš je pamtiti? Misliš li da si našla prijatelje za život?
'Ruža vjetrova' rezultirala je jednim vrijednim iskustvom kako na profesionalnom tako i na osobnom planu. Stečena su prijateljstva koja će se sigurno održavati i njegovati za života. Pri ulasku u novi projekt koncentriram se na posao kao takav i rijetko kad se dogodi da se nađe na jednom mjestu tako divna ekipa.

Ti si skitnica, ne drži te mjesto, hoćeš li sada putovati?
Monotonija mi ni u kom slučaju ne odgovara i svako toliko moram osvježiti svakodnevnicu nekim putovanjem. Za početak ću posjetiti prijatelje po Europi, a dalje tko zna.

Želiš li možda aktivirati svoju manekensku karijeru?
Bilo bi zanimljivo napraviti koji projekt vezan za modu, ali vidjet ćemo.

Je li bilo možda nekih scena zbog kojih te hvatala nervoza, stres?
Umjerena doza nervoze svakako je dobrodošla, jer je, po mom mišljenju, pokazatelj da nam je stalo do onoga što radimo. Takvih trenutaka bilo je puno, pogotovo u radu s iskusnijim kolegama uz čiju suradnju i dobru volju ništa ne bi moglo poći krivo i zato bih mogla iskoristiti priliku i reci jedno veliko hvala - kolegama, redateljima, cijeloj ekipi bez koje ništa ne bi bilo moguće. :)

Hoćeš li mijenjati stajling?
Biti plavuša da te netko ne prepozna tako učestalo. Bilo kakva eventualna promjena stajlinga kod mene dođe spontano, odnosno bez prethodnog 'predumišljaja', iako, moram priznati, intrigira me kako bi mi pristajala, ili ne, plava kosa, no samo je jedan način da se otkrije.


Zanemarila si i glazbenu karijeru, imaš li kakvih ponuda?
Ne bih rekla da sam zanemarila, možda odgodila ali vjerujem da će sve doći na svoje. :)

Imaš idealne mjere, jesu li za to zaslužni geni ili disciplina?
Sigurno bih lagala kad bi rekla da sam se ikada trebala nečeg odricati ili brojati kalorije. Najviše mogu zahvaliti genima i svojoj hiperaktivnosti.

Kakav te muškarac može oboriti s nogu?
Nadam se da me nijedan neće baš oboriti s nogu, jer bi onda to bio jako loš znak i jako loša veza.

Možeš li izabrati najzgodnijeg kolegu sa seta?
Kao što možete vidjeti, svi su zgodni na svoj način i nemoguće mi je odrediti tko bi od njih bio naj.