PLAVA KOSA JE UVIJEK BILA TU

Izabel Kovačić objavila svoju fotografiju iz djetinjstva, pogledajte koliko se od tada promijenila

19.11.2021 u 21:55

Bionic
Reading

Iako svoj Instagram profil većinom koristi za fotografije na kojima u većini slučajeva promovira svoj brend Lunilou, a tu i tamo svoje vjerne pratitelje 'počasti' i kojom iz privatnog života, Izabel Kovačić sada je sve iznenadila otkrivši kako je izgledala kao djevojčica

Raspuštene plave kose, s dvije male punđice na vrh glave, frizurom kakvu je 90-ih nosila Emma Bunton iz tada megapopularnih Spice Girlsa, Izabel Kovačić ozbiljno gleda u fotoaparat, pokazujući palcem da je 'sve pod kontrolom'. Upravo je tu fotografiju objavila na svom Instagram Storyju supruga našeg reprezentativca i nogometaša Chelsea, Matea Kovačića, Izabel.

Sudeći po objavljenoj fotografiji, lijepa 28-godišnjakinja nije se previše promijenila od tinejdžerskih dana, što je zasigurno primijetila i većina od njezinih 382 tisuće pratitelja iz cijeloga svijeta.

Inače, iz njezinih posljednjih objavljenih fotografija dalo bi se zaključiti da je obitelj Kovačić trenutno u Londonu, gdje je sve podređeno karijeri Matea Kovačića, no ni tisuće kilometara udaljenosti za Izabel Kovačić nisu prepreka da radi na promociji svog brenda Lunilou.

  • +19
Lunilou kolekcija za žene Izvor: Promo fotografije / Autor: Sanja Jagatić

Tako se prije nekoliko dana pohvalila i da je lansirana nova kolekcija za žena koja je iznimno udobna, kao i da laska oblinama, a najbolji model za to zasigurno je i sama Izabel Kovačić, koja odjeću sa svojim potpisom uvijek i rado nosi.