BELINDA CARLISLE

Iz pakla ovisnosti izvukla se zahvaljujući snoviđenju: Pop ikona ne može vjerovati da je još uvijek živa

26.04.2021 u 17:26

Bionic
Reading

Frontmenica benda The Go-Go's, 62-godišnja Belinda Carlisle, iskreno je progovorila o svojoj dugotrajnoj zloupotrebi droga, zbog koje se čudi da je uopće još živa

'Ne mogu vjerovati da nisam mrtva', priznala je pjevačica Belinda Carlisle u intervjuu za australski časopis New Idea prisjećajući se svojih divljih dana, kad je kao frontmenica benda The Go-Go's zloupotrebljavala alkohol i kokain.

Pop zvijezda se odlučila riješiti ovisnosti nakon snoviđenja o svojoj smrti u hotelskoj sobi zbog predoziranja kokainom.

'Znala sam da ne mogu nastaviti s takvim životom', priznala je pjevačica.

Carlisle je čvrsto odlučila promijeniti svoj život i zahvaljujući odlascima na sastanke potpore koji su bili dio liječenja, trijezna je od 2005. godine.

Više ne pije, ne puši i ne drogira se, a prigrlila je puno zdraviji stil života u kojemu u svemu uživa umjereno, a također se bavi i jogom.

  • +6
Belinda Carlisle Izvor: Profimedia / Autor: David Becker / Getty images / Profimedia

Govoreći o svojoj odluci da se riješi ovisnosti, Belinda je u intervjuu za Loos Women 2017. rekla da joj je već bilo muka od tajni i laži.

'Zbog droge sam izgubila puno prijatelja, a i činjenica da sada ovdje sjedim je prilično nevjerojatna. Moraš dotaknuti nekakvo dno, a moje je bilo duhovno. Stalno sam imala neke tajne i lagala', rekla je tada Belinda, kazavši i kako bi s obzirom na godine zlouporabe droga trebala izgledati poput 'Fantoma iz opere'.

Ovisnost je skrivala i od supruga Morgana Masona kad su 1986. stupili u brak.

'Znao je na neki nejasan način. Ovisnost je bolest percepcije. Ne shvaćate da to utječe na ljude oko vas', rekla je Belinda.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Pop ikona bi se sljedeće godine trebala vratiti i na pozornicu, i krenuti na Decades turneju.

'Stvarno sam sretna i osjećam se udobnu tu gdje sam sada. Volim svoj živo i osjećam se slobodno – sjajno je', rekla je Belinda za časopis New Idea.