obitelj kostelić

Ivica Kostelić progovorio o očinstvu, ali i o trudnoći sestre Janice

06.09.2023 u 21:35

Bionic
Reading

Ivicu i Janicu Kostelić nekoć smo tako često viđali na televiziji, no danas oboje žive nešto povučenijim životima. Ivica je otac četvero djece, a njegova sestra Janica iščekuje drugo dijete

Za obiteljskim stolom naše najpoznatije skijaške obitelji zasigurno je uvijek veselo, a izvor veselja unuci su Ante Kostelića i Marice Kostelić. Naime, njihov sin Ivica otac je četvero djece, a kći Janica iščekuje drugo dijete zbog čega je osjećaj sreće i uzbuđenja ispunio je dom poznate obitelji. Za magazin Story 43-godišnji Ivica progovorio je o očinstvu, ali i o ulozi ujaka!

Iako se o obiteljskom životu Kostelića zna vrlo malo, Ivica ponekad podijeli neki obiteljski trenutak na društvenim mrežama te tako svojim obožavateljima da mali uvid u obiteljsku idilu koju živi.

Sa suprugom Elin upoznao se početkom 2006. godine, a 2014. u Markovoj crkvi u Zagrebu zakleli su se na vječnu ljubav. Obitelj se proširila već iste godine kada je par dobio prvog sina Ivana, a iduće godine Ivan je dobio i društvo - brata Leona. Sada 8-godišnjak i 7-godišnjak već slijede obiteljsku naklonost sportu, a Ivica je otkrio da im je najdraži sport ipak nogomet!

U ožujku 2020. godine obitelji su se pridružile i blizanke Jana i Kata.

Jana i Kata sigurno su sjajnog partnera za igru pronašle i u starijem bratiću Oskaru kojeg je Janica dočekala početkom 2019. godine.

Sa svojim partnerom, čiji identitet krije od javnosti, Janica sada iščekuje i drugo dijete, no javnost još uvijek ne zna radi li se o kćerkici ili o sinčiću.

Ivica Kostelić prokomentirao je svoju sestru kao majku ne otkrivajući puno. Ipak, otkrio je da poštuje njezin način odgoja te da joj je uvijek na raspolaganju: 'Smatram da svatko treba na svoj način odgajati svoju djecu pa nemam nikakve posebne savjete. No uvijek smo na raspolaganju za bilo kakvu pomoć kao obitelj.'

elitno druženje

Brojni poznati stigli na finale Roland Garrosa, a među njima i poznata Hrvatica

Pogledaj galeriju