NOVI IZAZOV

Ivana Tomić vraća se na male ekrane: Nekadašnja voditeljica Nove TV stiže na N1 televiziju

02.02.2022 u 12:16

Bionic
Reading

Nakon odlaska s Nove TV kako bi postala glasnogovornica HSS-a, Ivana Tomić odlučila se vratiti na male ekrane, pa je prihvatila ponudu N1 televizije čijem se timu sada i službeno pridružila

Od 1. ožujka dugogodišnja reporterka i voditeljica na Novoj TV, Ivana Tomić, postaje dijelom redakcije N1 televizije.

'Dolazak na N1 za mene, prije svega, predstavlja čast, a onda i golemu odgovornost budući da je N1 jedina televizijska kuća koja gledateljicama i gledateljima svakodnevno donosi sate i sate programa uživo, što je svakoj reporterki i reporteru, voditeljici ili voditelju najveći i najzahtjevniji profesionalni izazov. Stoga je dolazak na N1 i najveći izazov moje dosadašnje televizijske karijere', izjavila je za N1 Ivana Tomić.

  • +3
Ivana Tomić Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

U medijima je još od 1999. godine, da bi 2008. počela raditi na Novoj TV, gdje se 2013. pridružila informativnom timu Nove TV, gdje je radila kao reporterka i pratila sva važna događanja i promjene u zdravstvu. Ubrzo je dobila priliku voditi Vijesti Nove TV, gdje je i radila do trenutka kada je postala glasnogovornica HSS-a. 

Ivana Tomić porijeklom je iz Tihaljine, malog sela iz Bosne i Hercegovine nedaleko od Gruda. Studirala je Odnose s javnošću na Filozofskom fakultetu u Mostaru te je prije dvije godine upisala diplomski studij Socijalne politike na Pravnom fakultetu u Zagrebu.