U IZAZOVNOM STAJLINGU

Ivana Knoll izazvala senzaciju u Londonu; svi pišu o našoj najpoznatijoj nogometnoj navijačici

25.02.2023 u 11:36

  • +6

Ivana Knoll

Izvor: Profimedia / Autor: Timmie / Goff Photos / Profimedia

Bionic
Reading

Gdje god da se pojavi, atraktivna navijačica Vatrenih ne može proći nezapaženo

Naša najpoznatija navijačica koja ima više od 3.5 milijuna pratitelja na Instagramu, ovih dana se nalazi u Londonu gdje tulumari u društvu slavnih i poznatih.

Zgodnu brinetu kojoj je popularnost rapidno porasla nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, pratili su mnogi pogledi i na londonskim ulicama, a o Ivani je pisao i The Sun.

skoro ju nismo prepoznali

Ivanu Knoll već dugo nismo vidjeli s više odjeće: Je li naučila lekciju nakon incidenta s prošle utakmice?

Pogledaj galeriju

Kako njezin posjet engleskoj prijestolnici ne bi prošao nezapaženo, pobrinula se i najpoznatija navijačica Vatrenih.

U oskudnoj haljini od čipke koja je više otkrivala nego skrivala i trendi sandalama na petu, bila je u središtu pozornosti, a ovaj zavodljivi look dodatno je nadogradila kratkom bundicom i efektnom torbicom s potpisom Louisa Vuittona.

Nasmijana i dobro raspoložena Ivana (30) je u jednom luksuznom restoranu u Londonu slavila rođendan bivšeg profesionalnog boksača Floyda Mayweathera, a kako je objavio The Sun, među gostima je bio i oskarovac Jamie Foxx, koji je godinama bio u vezi s Katie Holmes.

Inače, naša najpoznatija navijačica posjetila je početkom godine SAD gdje se ludo zabavljala u poznatih showbizz lica poput Lea DiCaprija, Drakea, Alessandre Ambrosio, Jamieja Foxxa....