RUŠE PREDRASUDE

Iva Šulentić i Luka Nižetić: Prijateljstvo jače i od ljubavnog prekida

27.10.2017 u 11:17

Bionic
Reading

Prekinuli su prije šest godina, nedugo nakon što su proslavili četvrtu godišnjicu veze, a onda su krenuli svatko svojim putem. Voditeljica Iva Šulentić danas je udana za psihologa Igora Mikloušića, no s bivšim dečkom, splitskim pjevačem Lukom Nižetićem, i dalje je u dobrim odnosima

Nekoliko mjeseci nakon što su proslavili četvrtu godišnjicu veze, 2011. godine, voditeljica Iva Šulentić i pjevač Luka Nižetić krenuli su svatko svojim putem, no ostali su dobri prijatelji.

  • +31
Sva lica Ive Šulentić Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

To je bilo vidljivo i sinoć, na dodjeli nagrada Elle Style, na kojoj su se zajedno popeli na pozornicu kako bi proglasili pobjednika u jednoj od kategorija.

I dok posljednjih godina Luku možemo vidjeti tek u društvu prijatelja ili njegovog psa Chake, Iva Šulentić danas je sretno udana za psihologa Igora Mikloušića, s kojim je otkrila novu ljubav - onu prema letenju u balonima, zbog čega puno vremena provode na putovanjima.

  • +32
Sva lica Luke Nižetića Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Veza Ive Šulentić i Luke Nižetića počela je 2007. godine, a upoznali su se na tadašnjem natjecanju Dora, hrvatskom izboru pjesme za Eurosong, kada se splitski pjevač natjecao s pjesmom 'Pusti me u san', a Iva je vodila događanje.

  • +61
Poznati na dodjeli Elle Style Awards Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Svoju vezu dugo su krili, tvrdeći kako su samo prijatelji, no onda su fotografije strastvenih poljubaca objavljene u jednom domaćem tabloidu. Vrijeme su najradije provodili na putovanjima, a nakon prekida u službenoj su izjavi rekli:

'Mladi smo, veza je bila prekrasna i trajala je četiri godine, ali došla je svom prirodnom kraju. Ostajemo prijatelji i podrška jedno drugome.'