NAKON 11 GODINA

Ipak je njezina: Severina odjenula haljinu koju joj je 'ukrala' Tamara Loos

28.04.2023 u 13:11

Bionic
Reading

Kada je Tamara Loos prije mjesec dana odjenula spektakularnu haljinu s potpisom Matije Vuice, mnogi su se složili da im haljina izgleda poznato. Severina je iskoristila posebnu priliku da podsjeti hrvatsku javnost da je riječ o njezinoj haljini

Sinoć je u Hrvatsku stigao Hello, a slavljeničku feštu predvodila je Severina. Svi dobro znaju da je Severina uvijek vjerna kreacijama Matije Vuice, a to je pokazala i sinoć. S obzirom da je u svijetu sve popularnija modna reciklaža, naša poznata Splićanka odlučila je prigrliti taj trend i odjenuti haljinu o kojoj se u zadnje vrijeme puno pisalo!

Riječ je o haljini s potpisom Matije Vuice, a koju je Severina nosila prije čak 11 godina!

Haljina od prozirne tkanine srebrnim ukrasima pokriva područje grudi i bokova, a u nju su uklopljeni i svojevrsni obrisi korzeta. Možemo reći da je haljina posve 'gola', no visoki ovratnik i elegantan pad haljine obogaćen crnim volanima haljini daju nevjerojatan wow efekt! Onakav kakav može osmisliti samo najveća hrvatska dizajnerica - Matija Vuica.

Severina je haljinu javno okarakterizirala kao 'najljepšu haljinu ikad', a upečatljivoj kreaciji nije odolio ni stilist Marko Grubnić.

Grubnić je zadužen za odijevanje voditeljice show-a 'Ples sa zvijezdama' Tamare Loos pa je prije mjesec dana odabrao baš tu haljinu za večer posvećenu plesnim koreografijama na temu Oskara.

'Nije nikakva tajna, da je prije 11 godina ovu haljinu iznijela moja mila Seve, arhivirala sam je i čuvala, i nemalo puta su me cure pitale zašto je ne prodam. Ali nije sve za prodaju, arhiva je ono što priča o tvojoj povijesti, a ova haljina zauzima posebno mjesto u njoj i uvijek je izložena u ateljeu. Kad je Marko Grubnić došao s Tamarom i upikirao je, znala sam da neću Tamari Loos odoljeti. Nekako mi se baš svidjela ta cura. I eto je, iz moje arhive na plesni podij 'Plesa sa zvijezdama'', napisala je Matija u svojoj objavi na Instagramu nakon što je haljinu u show-u nosila simpatična Tamara.

poznata lica

Zagrebačka Lauba bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a evo tko je sve stigao

Pogledaj galeriju