NIJE IM LAKO

Imovina roditelja Jennifer Lawrence nestala u plamenu: Brat slavne glumice moli za pomoć

30.11.2020 u 10:27

Bionic
Reading

Roditelji slavne holivudske glumice Jennifer Lawrence protekli su vikend doživjeli veliku tragediju. Njihova obiteljska farma i kamp izgorjeli su u velikom požaru, a srećom nitko nije stradao

Veliki požar koji je gutao sve pred sobom dogodio se prošlog vikenda na farmi u Kentuckyju, koja je inače u vlasništvu roditelja slavne glumice Jennifer Lawrence. Nekoliko sati čak 30 vatrogasnih vozila gasilo je požar, a unatoč velikim naporima veći dio farme koja inače služio kao dječji ljetni kamp i dio za rekreaciju i sport, je izgorio.

Na sreću, nitko od životinja i osoblja farme nije stradao, a o svemu se brzo oglasio marketinški odjel farme.

It is with the heaviest of hearts that we confirm the news that we lost our barn last night in a horrible fire. We are...

Objavljuje Camp Hi HoSubota, 28. studenoga 2020.

‘S velikom tugom javljamo vam o strašnom požaru koji se dogodio na našoj farmi. Zahvalni smo jer nitko od životinja i ljudi nije stradao u tragediji ali svejedno ne možemo sakriti tugu zbog dugogodišnjeg truda i rada kojim smo ulagali u ovo mjesto. Tu su brojne uspomene koje svi vi pamtite, stoga riječima ne možemo opisati tugu koju sada osjećamo. Neizmjerno smo zahvalni vatrogascima koji su riskirajući svoje živote, poput heroja, spasili što se spasiti dalo’, stoji u dijelu objave na službenoj Facebook stranici kampa.

  • +2
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dodali su potom da planiraju što prije sve obnoviti i izgraditi dijelove farme i kampa koji su izgorjeli.

Dok se slavna glumica nije oglasila oko ove tragedije, njezin brat Blaine Lawrence, ujedno direktor kampa zamolio je javnost za pomoć i donacije kako bi se kamp otvorio do ljeta 2021.

There are going to be a lot of happy campers in town this holiday season! We have already sold so many Gift of Camp...

Objavljuje Camp Hi HoUtorak, 17. prosinca 2019.