UŽIVA U NOVOJ ULOZI

Iako je ne viđamo često, Cameron Diaz svaki put nas oduševi svojim ležernim stilom

24.05.2018 u 10:02

Bionic
Reading

Holivudska glumica koja je nedavno najavila svoj odlazak u mirovinu nije se puno pokazivala u javnosti, no ovih je dana snimljena u Los Angelesu. Zgodna kao i uvijek, poznata plavuša Cameron Diaz još je jednom dokazala kako joj miran obiteljski život zaista godi

U opuštenom izdanju, trapericama, bijeloj majici i espadrilama s uzorkom leoparda, Cameron Diaz snimljena je na izlasku iz trgovine i kako odlazi prema svom automobilu.

Cameron Diaz Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bio je ovo jedan od rijetkih trenutaka da nekad popularnu glumicu vidimo u javnosti jer je nedavno obznanila kako se odlučila povući iz svijeta glume i Hollywooda.

Posljednju filmsku ulogu ostvarila je 2014. godine, kada je snimila novu verziju mjuzikla 'Annie', a mnogi je najviše pamte po uspješnim filmovima kao što su 'Charliejevi anđeli', 'Svi su ludi za Mary' i 'Nebo boje vanilije'. No onda je upoznala gitarista Benjija Maddena, za kojeg se udala 2015., nakon samo sedam mjeseci veze.

  • +13
Cameron Diaz i Benji Madden Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Par je u sretnom braku, a Diaz je pauzu od glume uzela upravo kako bi se posvetila privatnom životu.

'Producenti joj neprestano šalju razne ponude i scenarije, no ona uopće nije zainteresirana. Sretna je i uživa u slobodnom vremenu. Uživa u ulozi kućanice, a više od ičega voljela bi postati majka', rekao je nedavno izvor blizak slavnoj glumici za britanski Daily Mail.

  • +6
Cameron Diaz i Benji Madden Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da zbilja je tako, potvrđuju i nove fotografije na kojima izgleda zadovoljnije no ikad.