OSMIJEH OD UHA DO UHA

I ona je feštala ovih dana: Jelena Veljača 'zaružila' s Vitom i prijateljicama, a zablistala je u već viđenom komadu

25.04.2022 u 11:36

Bionic
Reading

Redateljica, aktivistica i glumica ove godine je prijateljicama i suprugu priredila party za svoj 41. rođendan. Naravno, na društvenim mrežama je pokazala kako je zabava izgledala, a iz objava se vidi da se dobro provela

Dobro raspoložena Jelena Veljača puhala je svječice na torti koju je razala sa svojim surugom Vitom, uživala u finim delicijama i beskrajno puno pozirala grleći se s prijateljicama. Za proslavu rođendana u zagrebačkom restoranu u centru grada odjenula je crveni kombinezon.

Riječ je o elegantnoj kreaciji modne kuće Valentino s visokim strukom i karakteristične crvene boje. Krasi ga detalj u obliku ruže, a scenaristica i aktivistica ga je skladno upotpunila jednostavnim zlatnim nakitom i crvenim ružem. U njemu se pojavila 2012. godine u zagrebačkom HNK na božićnom koncertu.

Palo je naravno i obiteljsko druženje, točnije ručak s Jeleninim roditeljima, bratom Ivanom, šogoricom Anom Vučak Veljača i nećakinjom, a rođendan su joj putem Instagrama čestitale brojne kolege poput Bojane Gregorić Vejzović, Natalije Đorđević, Amara Bukvić, Arije Rizvić.

  • +3
Jelena Veljača Izvor: Cropix / Autor: Marko Miscevic / CROPIX