MEGHAN NIJE JEDINA

I Kate Middleton je bila glumica, a predstava joj je čak predvidjela sudbinu

05.03.2018 u 23:13

Bionic
Reading

Meghan Markle nije jedina glumica u kraljevskoj obitelji. Video isječak koji se pojavio na Internetu prikazuje trinaestogodišnju Kate Middleton u proročkoj školskoj predstavi koja joj predviđa da će se udati za zgodnog, bogatog čovjeka imena William

Kate Middleton je pohađala pripremnu školu St. Andrew u Buckholdu, u sklopu koje je glumila u školskoj predstavi, čiji se isječak pojavio na Internetu.

Odjevena u bijelu haljinu i s cvjetićima u kosi, Kate se na pozornici pojavljuje u društvu proroka koji će joj pogoditi stvarnu životnu sudbinu.

'Uskoro ćete upoznati zgodnog čovjeka, bogatog gospodina', proriče iz dlana Kate Middleton školski prorok sudbinu.

'Tome sam se oduvijek nadala', kaže ushićena Kate i pita proroka hoće li se on zaljubiti u nju.

'Uistinu hoće', odgovara joj prorok, a radoznalu Kate zanima i hoće li je on oženiti.

Odgovor je opet potvrdan, pa Kate sada pita hoće li je njezin budući muž 'odvesti odavde'. Kad joj prorok odgovara da će je odvesti u London, Kateino se srce nevjerojatno uzlupalo.

Autor: Youtube

Sam isječak i ne bi bio toliko zanimljiv da se u sljedećoj sceni uz Kate ne pojavljuje prosac koji klečeći na jednom koljenu govori 'samo mi reci da', na što mu Kate uzvraća: 'Da, da dragi Williame'.

Igrom sudbine, Kate je na Sveučilištu St. Andrews upoznala princa Williama, vjenčala se s njim 2011. i skrasila u Kensingtonskoj palači u Londonu.

Što se dalje događa s kraljevskim parom, koji iščekuje svoje treće dijete, isječak s ove proročke školske predstave nam ne otkriva.

  • +21
Meghan Markle i Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.