ELLIOT PAGE

Holivudska zvijezda iskreno progovorila o zahvatu koji mu je promijenio život

16.03.2021 u 16:15

Bionic
Reading

Ellen Page, 34- godišnja holivudska glumica, koja se od prošle godine naziva imenom Elliot, javnosti je otkrila kako se podvrgnula bitnom operativnom zahvatu na svom transrodnom putovanju

Zvijezda filmova 'Juno' i 'Inception' priznala je kako joj je operacija kojom je uklonila tkivo dojki omogućila muževniji izgled te joj je samim time uspjela promijeniti život.

O svom transrodnom putovanju Page je otvoreno progovorio u novom izdanju uglednoga magazina Time čija je glavna zvijezda.

Kako je istaknula u navedenom intervjuu, operacija kojoj se podvrgnula ne definira ju kao trans osobu, već joj je pružila slobodu od 'totalnog pakla' koji joj se dogodio tijekom puberteta te joj je omogućila da se napokon prepozna u ogledalu.

Njezina operacija uslijedila je nakon što je javnosti koncem prošle godine otkrila svoje novo ime Elliot u procesu postajanja transrodnom osobom.

'Osjećam se sretnom što ovo pišem i što mogu biti ovdje, na ovome mjestu u svom životu. Osjećam ogromnu zahvalnost za nevjerojatne ljude koji su me podržali na ovom putu. Ne mogu početi izražavati koliki je izvanredan osjećaj konačno se voljeti dovoljno kako bi došao do svog autentičnog ja', napisala je holivudska zvijezda u svojoj objavi na društvenim mrežama.

Njegova supruga, Emma Portner, u razgovoru za američki Page Six izjavila je kako je ponosna zbog njega što se više ne skriva od svijeta i što je odlučio živjeti autentično, no par je ovoga siječnja odlučio podnijeti zahtjev za razvod.

'Nakon dugog razmišljanja i pažljivog razmatranja, donijeli smo tešku odluku o razvodu nakon razdvajanja prošlog ljeta. Izuzetno se poštujemo i ostajemo bliski prijatelji', rekli su u zajedničkoj izjavi.

Njihov razvod uslijedio je samo tri godine nakon što su svoju vezu okrunili brakom u siječnju 2018. godine.

  • +5
Elliot Page Izvor: Profimedia / Autor: lev radin / Alamy / Alamy / Profimedia