Autentični, iskreni i beskompromisni

Headlineri EXIT i Sea Stara festivala INIKO predstavljaju energičan novi singl 'Armor'

24.01.2024 u 12:55

Bionic
Reading

Publika ovogodišnjih EXIT i Sea Star festivala premijerno će doživjeti nastup multitalentirane R&B senzacije INIKO koji su danas predstavili svoj novi singl ‘Armor’

I don’t need armor / I’m more than brave / Gotta go harder / I will not be a slave’ zakucavaju u refrenu Iniko i zaključuju da nisu ‘niti sin, niti kćer, nemaju etiketu, ni ime’. Izuzetno ritmičan i energičan novi singl nastavlja tamo gdje je megahit ‘Jericho’ stao i u manje od tri minute sažima cijelu filozofiju ovih svestranih kantautora.

Iniko - Armor (Official Visualizer) Izvor: Društvene mreže

Autentični, iskreni i beskompromisni Iniko inspiraciju crpe iz vlastitih osjećaja i iskustava, bez ikakvog pretvaranja i fasada. INIKO su se istaknuli svojim hit singlovima ‘Caught a Body'', ‘Motion'' te The King's Affirmation' koja je nastala kao prerada pjesme ‘Do We Have a Problem'' Nicki Minaj i Lil Babyja, a postala je viralna u samo jednom danu. Vanzemaljski vokali, besprijekorna produkcija i svemirski spotovi privlače sve više fanova diljem svijeta. Posebno su voljeni na društvenim mrežama, osobito na TikToku gdje imaju preko 4 milijuna pratitelja i na Instagramu gdje je njih više od 2 milijuna.

Iniko is coming to Sea Star Festival! Izvor: Društvene mreže

Dosad daleko najveće brojke skupio je singl ‘Jericho'' objavljen u travnju 2023. koji je samo na Spotifyju preslušan više od 115 milijuna puta. INIKO nadolazećeg ljeta dva puta posjećuju naše krajeve. Prvo će nastupiti na Sea Staru u svibnju te zatim na Exitu u srpnju ove godine.

Iniko | EXIT Starseeds 2024 Izvor: Društvene mreže

EXIT festival održat će se od 10. do 14. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Svoj dolazak već su potvrdila prva 24 imena - ikone pop kulture Black Eyed Peas, sinonim za globalni trap zvuk Gucci Mane i jedan od najinovativnijih i najoriginalnijih gitarista svijeta Tom Morello! S njima će scenu dijeliti još i Rudimental, John Newman, The Exploited, Dub FX, Willy William, Ian Asher, Iniko, Steve Angello, Kenya Grace i Joker Out. Legendarna mts Dance Arena ugostit će jednog od najvećih DJ-eva svih vremena – Carla Coxa, zatim Bonobo, Klangkuenstler, Sama’ Abdulhadi, Barry Can’t Swim, Franky Wah i Mene! Za Visa Fusion najavljeni su Villagers of Ioannina City i Lakeside X, a za Explosive Coroner i Nemesis! Četverodnevne ulaznice po promo cijeni od 64 eura i uz uštedu od 50% dostupne su na siteu EXIT festivala, kao i na Entrio.hr.

Šesto izdanje Sea Star festivala bit će održano od 23. do 26. svibnja 2024. na brojnim poznatim i novim pozornicama u umaškoj laguni Stella Maris. Svoje nastupe potvrdili su INIKO, Hot Since 82, Artbat, Deborah De Luca, Joker Out i Buč Kesidi. Kao i dosad dva glavna dana festivala bit će petak 24. i subota 25., dok su četvrtak i nedjelja rezervirani za Welcome Day i After party. Festivalske ulaznice po cijeni od 44 eura, s popustom od 40% u odnosu na finalni iznos, mogu se kupiti na službenim stranicama festivala, na prodajnim mjestima te online u sistemu Entrio.