NIJE ZADOVOLJNA

Gwyneth Paltrow ne krije razočaranje: Ni tretmani od 100 tisuća kuna ne mogu joj pomoći

01.07.2019 u 23:09

Bionic
Reading

Iako je prvenstveno u svijetu bogatih i slavnih poznata kao jedna od traženijih holivudskih glumica, Gwyneth Paltrow poznata je i prepoznatljiva i po svom načinu života, točnije po tome što puno pažnje posvećuje svom izgledu, zdravlju i tretmanima ljepote

Vjerovali ili ne, procjenjuje se da slavna holivudska glumica, 46-godišnja Gwyneth Paltrow mjesečno troši više od 100 tisuća kuna na razne tretmane ljepote, i unatoč tome trenutno nije zadovoljna svojim izgledom. Kako je otkrila tijekom wellness summita, njezinog lifestyle brenda Goop, Gwyneth Paltrow priznala je kako je zahvaljujući svojoj osobnoj trenerici Tracy Anderson uspjela dovesti izgled svoje stražnjice do neprepoznatljivosti.

  • +42
Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nakon mjeseci vježbanja s Tracy shvatila sam da je napravila čudo. Jednog sam dana prošla gola pored ogledala, ugledala sam se i pomislila: 'Čije je ovo dupe?'. Shvatila sam da je moje', rekla je tijekom summita okupljenim pripadnicama nježnijeg spola i dodala:

'No, trenutno moja guza i nije u najboljoj formi jer sam u Italiji previše uživala u tjestenini.' Naime, Gwyneth Paltrow, koja je u braku s Bradom Falchukom, većinu je svog života provela na razno raznim zdravim i manje zdravim dijetama, pravilnim prehranama i slično, no, s vremena na vrijeme priušti si 'bijeg u zabranjenu zonu' i počasti se bagetima, sirom i crvenim vinom.

'Poprilično se zdravo hranim, stoga kad jedem procesiranu hranu i ne pazim na količinu alkohola koji unosim, itekako to osjetim. No, u isto vrijeme, želim uživati pa si povremeno dopustim izlete i pojedem ono što volim', priznala je svojedobno glumica za koju se još u prosincu 2014. doznalo kako za svoje tjedne posjete kozmetičkim salonima, odlasima na holističke tretmane i usluge vizažista troši više od 100 tisuća kuna.

Osim redovitih reiki masaža, kojima reducira stres, odlazi na vitaminske terapije, limfne masaže, laserske tretmane na licu, mikrodermoabraziju, elektroničku stimulaciju mišića, tretmane maglicom kisika ili one u kojima se koriste matične stanice jabuke.

No, sve to za nju tek je sitnica, budući da se njezino bogatstvo procjenjuje na oko 60 milijuna dolara.