DRAMATIČNO

Guney predloži Džemre raskid zaruka!

29.03.2013 u 16:05

Bionic
Reading

Guney shvati zbog čega je Kuzey one kobne noći bio neraspoložen i zbog čega se opijao, a to saznanje dovest će ga do teške odluke – predložit će djevojci da raskinu zaruke

Shvativši da je Kuzey zaljubljen u Džemre i da je zbog toga bio pijan one noći prije nesreće, Guney zauvijek prekine s njom. Prizna joj da ga taj kobni događaj godinama proganja, kao i da ne može zaboraviti izraz njezina lica kada je saznala istinu zbog čega joj predloži da se na neko vrijeme odvoje i razmisle o svojoj budućnosti.

Nakon velikog šoka zbog raskida zaruka, Džemre odluči posvetiti se karijeri pa zamoli Bariša da joj pomogne dobiti posao zaštitnog lica nove reklamne kampanje njegove tvrtke. Za to vrijeme Kuzey se na jedan dan zaposli kao perač suđa kako bi zaradio novac za prijevoz kući, a Sami izričito zabrani voditelju ilegalnih boksačkih mečeva da stavi Kuzeya u ring, jer se boji da bi zauvijek mogao izgubiti sina.

Hoće li Džemre pronaći utjehu nakon prekida s Guneyjem, doznajte u novoj epizodi serije 'Nebo i zemlja' večeras, u petak, 29. ožujka u 21,10 sati na RTL Televiziji.