u inmagazinu

Grašo komentirao glasine o Haninoj trudnoći i otkrio obiteljske planove

12.12.2023 u 22:55

Bionic
Reading

Davor Garić u današnjoj je epizodi InMagazina razgovarao s Petrom Grašom, a u razgovoru je postavio i pitanje o navodnoj trudnoći Grašine supruge Hane. Iako je demantirao šuškanja, natuknuo je da planiraju proširiti obitelj

U posljednje se vrijeme šuška o drugoj trudnoći Hane Huljić, no čini se da su glasine ipak neistinite. Iako ih nije komentirala sama Hana, o navodnoj trudnoći oglasio se Petar Grašo, a ranije je navodnu trudnoću komentirao i Hanin otac Tonči.

'Ja bih volio još unučadi. Što se mene tiče, to bi bilo super, ali nitko oko mene nije trudan. Svaki put kažem da bih pored Albe volio imati još unuka. Zasad in nema. Bit će', komentirao je ranije Tonči Huljić za 24sata.

O proširenju obitelji danas se oglasio i Petar Grašo demantirajući glasine: 'Čista dezinformacija, ukratko! Za sad!'

Iako je Grašina izjava ipak demantirala priče koje kruže, natuknula je da u budućnosti možemo očekivati još djece bračnog para koji ne prestaje zanimati hrvatsku javnost.

  • +5
Hana Huljić Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

'Nikad nismo ni ona ni ja voljeli dijeliti naš privatan život, ali vjerojatno baš zbog toga što smo to što jesmo, što mediji nemaju toliko informacija o našem životu jer mi smo jednostavno odabrali taj put', komentirao je Grašo interes medija za njegovu obitelj te dodao: 'Bili smo dosta na pladnju, ali sad smo fala Bogu van pladnja, to je dobro.'

Podsjetimo, Hana Huljić i Petar Grašo vjenčali su se u veljači 2022. godine, a kćerkicu Albu dobili su u srpnju iste godine.

  • +2
Petar Grašo i Tonči Huljić Izvor: Profimedia / Autor: Robert Anic/PIXSELL