velika podrška

Govori iz iskustva: Za Miju Dimšić navijala je i legendarna Tajči, a evo što joj je poručila

10.05.2022 u 22:30

Bionic
Reading

Večerašnji nastup Mije Dimšić, hrvatske predstavnice na Eurosongu, privukao je veliku pažnju, a mnogi navijaju i bodre mladu pjevačicu te se nadaju njezinom prolasku u finale. Među Mijinim navijačima je i legendarna Tajči koja joj je putem društvenih mreža poželjela sreću

'Tako sam uzbuđena zbog Mije Dimšić. Ona večeras predstavlja Hrvatsku na Eurosongu. Upoznala sam je preko društvenih mreža kada je objavila svoju prvu pjesmu i zaljubila se u njezinu umjetnost i otkačenost. Ovo je bio poseban nastup koji smo odradili u Nashvilleu prije pandemije. Sretno, Mia! Bez obzira na rezultat, stvaranje glazbe s otvorenim srcem ispunjenim radošću i povezivanje s drugim slušateljima najveći je uspjeh,' napisala je Tatjana Matejaš Tajči u svojoj objavi na Instagramu.

Uz ovaj ohrabrujući i podržavajući post prepun lijepih želja objavila je video snimku njenog i Mijinog zajedničkog nastupa.

A čini se kako Tajči govori iz vlastitog, bogatog iskustva. Naime, Tači je Hrvatsku na Eurosongu predstavljala 1990. godine s pjesmom Zrinka Tutića 'Hajde da ludujemo' i osvojila visoko sedmo mjesto.

  • +8
Mia Dimšić u Torinu Izvor: Licencirane fotografije / Autor: EBU / NATHAN REINDS

Dulji niz godina Tajči živi u SAD-u, a Miju je upoznala putem društvenih mreža. Tijekom Mijinog posjeta SAD-u 2019. godine dvije pjevačice su zajedno na koncertu u Nashvilleu otpjevale nekoliko skladbi.

Eurosong 2022 Izvor: Profimedia / Autor: Jussi Nukari / Shutterstock Editorial / Profimedia