posljednji potomak

Gordon Ramsey (57) dobio šesto dijete: 'Najbolji rođendanski dar'

12.11.2023 u 18:20

Bionic
Reading

Slavnom chefu rodilo se šesto dijete, a ako je suditi prema komentaru ispod objavu, uz veliku sreću što je dobio još jednog sina, odlučan je i u odluci da je ovo posljednji potomak

Gordon Ramsey, jedan od najpoznatijih svjetskih kuhara, u dobi od 57 godina dobio je šesto dijete s 49-godišnjom suprugom Tanom.

Bebu Jesseja Jamesa u rodilištu su dočekale sestre i braća, a chef je na društvenim mrežama pokazao dirljivu fotografiju sa suprugom i novim članom obitelji.

'Kakav nevjerojatan rođendanski dar. Molim vas da poželite dobrodošlicu Jesseu Jamesu Ramsayju, 3,45 kilograma teškoj štruci. Još jedan zavežljaj radosti za Ramseyevu brigadu. Tri dečka, tri cure...Gotovo', napisao je Ramsey ispod fotografije, svega tri dana nakon što je proslavio svoj rođendan.

Kuhara su proslavile emisije Hell's Kitchen i Masterchef u kojima se istaknuo svojim britkim komentarima i beskompromisnim pristupom kuhanju.

Tana Ramsey također je podijelila fotografije iz rodilišta uz koje je napisala:

'Iza nas je devet napetih mjeseci, no uspjeli smo i blagoslovljeni smo ovim malenim smotuljkom. Ramsayevi su definitivno potpuni. Jesse James Ramsay, jako te volimo.

Sudeći prema objavi, ovo im je posljednje dijete, a već imaju Meghan (26), blizance Holly i Jacka (23), Matildu (22) i malenog četverogodišnjeg sina Oscara.

  • +2
Gordon Ramsey Izvor: Profimedia / Autor: Adela Loconte / Shutterstock Editorial / Profimedia