prije 50 godina

Goldie Hawn tvrdi da je imala susret s izvanzemaljcima: 'Dodirnuli su mi lice'

28.10.2023 u 14:36

Bionic
Reading

Goldie Hawn se prisjetila i otvorila dušu opisavši posebno iskustvo koje je navodno imala s izvanzemaljcem prije 50-ak godina

77-godišnja glumica Goldie Hawn se prisjetila se posebnog iskustva koje je navodno imala s izvanzemaljcima. Iako će mnogi pomisliti da je riječ o izmišljotini, glumica tvrdi da je riječ o stvarnom iskustvu.

Cijeli doživljaj dogodio se prije pedesetak godina, točnije kada je imala oko 20 godina dok je spavala u automobilu u pustinji Zapadne Kalifornije, prenosi Page Six.

'Dodirnuli su mi lice i to je bilo kao Božji prst. Bio je to najdobrohotniji osjećaj pun ljubavi. Bio je moćan. Bio je ispunjen svjetlom', prisjetila se glumica koja je priznala da se nije sjetila tog detalja sve dok se godinama kasnije nije susrela s astrofizičarom na Sveučilištu Champaign.

'Imala sam taj visok zvuk u uhu. Bila je to visoka, visoka frekvencija. I pogledala sam kroz prozor, i vidjela sam te dvije ili tri glave trokutastog oblika. Bile su srebrne boje, prorez za usta, mali nosić, bez ušiju', opisala je pobliže dodavši da su upirali u nju.

Također je ispričala da se tada nije mogla pomaknuti te da nije znala je li to stvarno ili ne, ali da je na kraju susreta izgledala kao da je iskočila iz polja sile.

'Postoji puno stvari na ovom svijetu koje ne možemo vidjeti, ali ne možemo prestati vjerovati. Nikada, nikada ne možemo izgubiti naše čuđenje. Jednostavno nije zabavno', zaključila je.

'DUCK FACE'

[FOTO] Godine odlazaka 'pod nož' učinile su svoje; Goldie Hawn izgleda neprepoznatljivo, a ne pomaže ni glupiranje

Pogledaj galeriju