strastveni svjetski putnici

Glumica Ana Maras nikad ne miruje, od vrućina u Hrvatskoj je pobjegla u domovinu supruga

10.07.2023 u 13:16

Bionic
Reading

I dok se kod nas očekuje drugi ovogodišnji toplinski val, glumica Satiričkog kazališta Kerempuh, lakše diše u sjevernijim, hladnijim krajevima. Boravi u Švedskoj, rodnoj zemlji svog supruga Johna Harmandera

Prvo se pratiteljima javljala s Visa, a sad je Ana Maras Harmander objavila više 'razglednica' iz Stockholma koje su oduševile njezinu sljedbu na Instagramu.

'Svake godine, kao neki prešutni dogovor, nađemo se on i ja. Kad se samo sjetim koliko mi je dugo trebalo da ga zavolim… A, onda, skoro odjednom, zaljubila sam se do kraja života', napisala je glumica uz niz fotografija kojima pokazuje ljepote švedskog glavnog grada.

Tako je nastavila višegodišnju tradiciju, prema kojoj dio ljetnih praznika provodi u Švedskoj. Prije nekoliko godina je na društvenim je mrežama odgovorila na nekoliko pitanja o razlikama života u Hrvatskoj i Švedskoj te je priznala kako joj je trebalo neko vrijeme da zavoli tu zemlju i ljude. Šveđane je, objasnila je tada, na početku smatrala jako hladnima i nezainteresiranima. No, zahvaljujući godinama koje je provela tamo, zavoljela ih je u tolikoj mjeri da je ništa više ne veseli nego kada ju upravo oni, švedski prijatelji i obitelj zagrle čim ju vide.

  • +3
Ana Maras Harmander Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Podsjetimo, glumica i John Harmander u braku su od 2012. i imaju osmogodišnjeg sinčića Rubensa. U njihovoj kući najviše se govori engleski. 'To je naš jezik, jezik na kojem smo se upoznali i zavoljeli i odlučili smo i dalje na tom jeziku komunicirati. I sa sinom ćemo najviše govoriti na engleskom premda iako će zasigurno najbolje govoriti hrvatski budemo li tu i dalje živjeli', najavila je ranije za Večernji list.