ples sa zvijezdama

Gledatelji misle da Albina i Marko nisu smjeli pobijediti: Zar oni misle da smo mi glupi?

18.04.2022 u 09:52

Bionic
Reading

U posebnoj emisiji showa 'Ples sa zvijezdama' pobijedili su, kako znamo, Albina i Marko. Kandidati su u emisiji promijenili partnere, a nitko nije mogao ispasti. Ipak, gledatelji su na društvenim mrežama odlučili iznijeti što misle o svemu tome, a neki su komentirali da Albina i Marko nisu zaslužili biti proglašeni najboljima

"Da nije smiješno, bilo bi tragično. Zar oni misle da smo mi glupi, publika glasala, s ovim su samo potvrdili namještaljke", napisala je u komentaru na Facebooku jedna gledateljica.

"Kako može valcer pobijediti kraj onakvog paso doblea? Prestrašno kakvo forsiranje i namještanje pokraj onakve energije i emocije koju su nam donijeli Tina i Marko...jedan veliki minus produkciji", dodala je druga.

Ipak, nisu baš svi dijelili to mišljenje. Jedan gledatelj bio je potpuno oduševljen plesom Marka i Albine.

"Ovaj nastup je definitivno zaslužio ta dodatna 2 boda BRAVOOOOOOOOO!!!!!!", napisao je gledatelj.

Podsjetimo, u emisiji nisu plesala čak tri natjecatelja. Filip Vidović se, nažalost, ozlijedio, Bojana Gregorić Vejzović na Instagramu je otkrila da je bolesna, a mnoge je iznenadilo što nije nastupao ni Pedro Soltz. On se, naime, nije pojavio zbog zdravstvenih razloga. U najavi 'Plesa sa zvijezdama' Pedro je kazao kako je ovaj tjedan trebao biti u Brazilu jer se njegov najbolji prijatelj ženi, a on je trebao biti kum. Na Instagramu je onda otkrio kako je Uskrs proveo s obitelji, no nije pokazao gdje se točno nalazi. Iako nije sudjelovao na svadbi najboljeg prijatelja podijelio je fotografije s vjenčanje te napisao: "Iako sam 9.000 km daleko, osjećam kao da sam tamo."

Albina i Marko - Valcer Izvor: Promo fotografije / Autor: Ples sa zvijezdama

Nika, koja je prema planu trebala plesati s Pedrom, plesala je s Ivanom Jarnecom, te su zajedno izveli jive. Na dnu tablice s bodovima nakon glasova žirija u emisiji našao se glumac Asim Ugljen.

  • +3
Albina Grčić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX