STIGAO JE SIN

Glazbenik i radijski voditelj koji je u nedavnom požaru u Zadru izgubio krov nad glavom, objavio sretne vijesti: 'Rodio se kao beskućnik, a živjet će kao kralj'

18.06.2021 u 12:39

Bionic
Reading

Danima se u glazbenim krugovima priča o tragediji koja je zadesila Davora Valčića, poznatog radijskog voditelja i nekadašnjeg člana grupe Postolar Tripper koji je s obitelji u požaru zgrade u staroj gradskoj jezgri ostao bez stana. Napokon su stigle i lijepe vijesti, u četvrtak navečer u zadarskom rodilištu rodio mu se sin

'Dobrodošao u naše živote Emanuel. Ili na hebrejskom 'Bog je s nama'. Jer zaista je tako... Rodio se kao beskućnik, a živjet će kao kralj', napisao je Davor Valčić u svojoj objavi na Facebook profilu. Emotivna poruka dirnula je mnoge pa mu stižu stotine komentara i izrazi podrške pratitelja i prijatelja sa svih strana.

Grad Zadar je glazbenikovoj obitelji osigurao zamjenski stan, a preko društvenih mreža organizirano je opremanje stana najnužnijim pokućstvom, te je uz to pokrenuto i prikupljanje financijske pomoći za obnovu spaljenog doma, piše Zadarski.hr. 'Ljudi su super reagirali, to mi je uljepšalo jutro. Očekivao sam neku garsonijeru, dobili smo i više nego što smo očekivali, ne znam kako ćemo sve napuniti", ispričao je Davor Valčić za Dnevnik.hr koji je iz stana uspio spasiti samo neke dokumente.

Podsjećamo, Valčićevima je stan (koji je netom prije bio opremljen i sređen za prinovu) izgorio u požaru koji je započeo u utorak oko 11 sati na zgradi koja se nalazi na Narodnom trgu. Požar se započeo širiti iz foto ateljea, a stradala je gotovo cijela zgrada.