uzbudljiv život

Giuliano ispričao kako je nakon vlastitog vjenčanja završio u zatvoru u Remetincu

14.04.2023 u 11:35

Bionic
Reading

Splitski pjevač i u novije vrijeme radijski urednik, na hrvatskoj glazbenoj sceni je prisutan više od dvadeset godina. Tijekom bogate karijere doživio je svakakve anegdote, a neke od njih je sada otkrio

Giuliano je u u emisiji bravo! live ispričao kako je gitaru naučio svirati u ljeto, nakon završenog osmog razreda osnovne škole i to kako bi mogao zabavljati društvo na maturalcu.

'Oliver Dragojević, sve što znam o glazbi naučio sam od njega i to još kao 'mulac'. Što se tiče stranih izvođača obožavam Led Zeppelin, no frontmen grupe Whitesnakesa - David Coverdale me najviše inspirira', priznao je pjevač.

  • +3
Giuliano Đanić Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Prisjetio se kako je došlo do snimanja spota za pjesmu 'Bježi od mene', duet s Vesnom Pisarović. 'To je znakovito, to smo snimali u Remetincu u nedjelju, jer je redatelj spota bio u zatvoru i onda smo morali snimati u zatvoru. Ja sam se u subotu ženio. Bio sam umoran, ja sam završio svoj pir u 6 ujutro, u 7 sam bio u avionu da bi došao snimati - jer morali smo baš taj dan. Oženio sam se i odmah sam u zatvoru završio', rekao je.

Bilo je in drugih dogodovština na snimanjima. 'Jedan spot snimao sam na visini od 115 metara na zgradi, bez zaštitne ograde – dok puše bura... Ilegalno sam snima spot u Rimskom koloseumu, ja sam mislio da je sve dogovoreno da imamo dozvolu, ali možeš mislit...bilo je šuljanja', kazao je.

Uz pjevanje, Giuliano voli i glumu, kojom se povremeno bavi. Prije nekoliko godina postao je radijski voditelj na Radio Dalmaciji, gdje jednom na tjedan ima svoj večernji show.