UŽIVA NA JAHTI

Georgina Rodriguez ne prestaje provocirati dobro utreniranom stražnjicom, a sada je pokazala i što s njom može

14.07.2020 u 12:06

Bionic
Reading

Svaki slobodan trenutak jedan od najpoznatijih nogometaša svijeta, Cristiano Ronaldo, koristi da s obitelji uživa na luksuznoj jahti krstareći po napuštenim uvalama. Naravno, njihov odmor ne može proći bez paparazza, koji ih prate u stopu, ali i koriste svaku priliku da usnime njegovu zaručnicu u minijaturnim bikinijima

Ovoga puta Georgina Rodriguez sama se pohvalila najnovijim fotografijama s luksuzne jahte, na kojoj uživa sa zaručnikom, jednim od najpoznatijih nogometaša današnjice, Cristianom Ronaldom i djecom. Na svom Instagramu objavila je fotografiju na kojoj sjedi na platformi stražnjeg dijela jahte, dok iz mora izviruju Ronaldo i trogodišnji Mateo.

Fotografija je u kratkom roku prikupila više od 2 milijuna lajkova, a kako i ne bi kada je i ovoga puta dobro vidljiva njezina stražnjica u jednodijelnom tanga kupaćem kostimu.

26-godišnja ljepotica uživa u pokazivanju svog tijela, a kako i ne bi kada dnevno provodi sate naporno trenirajući kako bi bila u top formi. Na videu, kojeg je objavila prije dva dana, pokazala je kako s ekipom radi kružne treninge, koje sama vodi, ali je ipak javnost zaludila kada je zatwerkala dobro utegnutnom stražnjicom.