BYE, BYE

Georgeu presudili prekomjerna golotinja i hrkanje

10.04.2011 u 22:47

Bionic
Reading

Čudan humor, miješanje u Duletovu frizuru, hrkanje i prečesto pokazivanje stražnjice bili su neki od razloga zašto su stanari upravo Georgea izbacili van

Emisija uživo izbacila je još jednog stanara iz kuće, dok je Antonija Blaće mudro iskoristila prvo javljanje u kuću da bi utješila Duška: 'Nekad se zbog Beckhama nosila bekamica, a ova tvoja frizura je novi hit, a zove se dulerica, po tebi!' Svi su se nasmijali i shvatili foru osim Duška.

Gost emisije uživo bio je Tamarin dečko Slaven koji se bavi alpinizmom, pa se kao od šale popeo na kuću. Ključni motiv za penjanje po zidu bio je trenutak u kojem je Tamara od Nikole dobila poljubac za laku noć.

'Došao sam joj na zid jer bi se pokajala da je nešto više napravila. U vezi smo šest mjeseci, koliko znam, nije me prevarila. Imam povjerenja u nju. Ali tamo je drukčije, možda sam nešto spriječio, a možda i nisam. Bilo joj je to upozorenje. Nitko nije znao da ću to napraviti. Kad sam vidio pregled dana, spremio sam se i otišao. Bio sam ljut i na nju i njega', ispričao je Slaven koji je odmah posumnjao u Nikolu kad je vidio njegov profil: 'Rekao sam Tamari prije nego što je ušla u kuću da će 'bela mečka', kako sam ga nazvao zbog Mercedesa koji vozi, odmah skočiti na nju.'

Nominirani ovog tjedna nisu mogli biti oni koji su pobijedili u Koloseumu, tako da su nominirani bili George, Soraja i Nirmal, koji se najviše iznenadio svojoj nominaciji.

Radašin nikako nije mogao izreći Nirmalovo ime, pa se dobo namučio kako bi ga uopće nominirao. 'Ovaj Irmal, ovaj, kako se zove. Nimar…', mučio se Radašin te mu je na kraju pomogao Big Brother

Jednu od najzanimljivijih nominacija, namijenjenu Georgeu, izrekao je Dražen: 'Stalno pokazuje stražnjicu i hoda gol, što nije primjereno jer taj šou gledaju i djeca.'

Tamara je izjavila da joj Soraja ide na živce, a Marijani je zasmetalo što Soraja stalno mora biti u pravu.

Horvat je opet bio najsuvisliji u davanju objašnjenja u nominacijama. Georgeu je zamjerio što hrče i prdi dok spava, a Soraji je dao jedan glas zato što jede previše mesa i kad nemaju novaca.

Dule je još uvijek ljut zbog svoje frizure, pa je George zaradio dva boda: 'Jedva sam preživio tu noć, pamtit ću je cijeli život.' Završni zbroj glasova ukućana presudio je da George izlazi iz kuće.

Nemeš je dobio iznenađenje u kojemu su svi ukućani otpjevali njegovu pjesmu, a on je pogledom tražio Marijanu.

'Vau!' rekao je George Antoniji za noge, na što mu je ona kao od šale odgovorila. 'Upravo zbog ovakvih komentara si vani. Sva djeca su ti dobro, a ženama nismo mogli ući u trag', rekla je te mu poručila da nabavi broj veće hlača.

'Vi imate malo čudniji humor, mislim ukućani. Ja sam ovdje došao da se odmorim', rekao je George Rkman kojem su presudile neumjesne šale. 'Poklanjamo ti putovanje u Prag za dvije osobe, pa ti i tvoja stražnjica možete na put', poklopila ga je za kraj Antonija.