DUBROVAČKI ŠARMER

Frano Lasić otkrio kako je osvojio svoju 32 godine mlađu suprugu Milenu s kojom ima sina

13.01.2023 u 20:07

Bionic
Reading

Naš poznati glumac Frano Lasić ispričao je kako je osvojio svoju lijepu suprugu i opisao čari roditeljstva s 32 godine mlađom suprugom Milenom s kojom je u braku pd 2015.

U intervjuu za Blic, Frano je otkrio vrlo zanimljive stvari iz svojeg privatnog života.

'Naravno da godine nisu samo brojke, godine donose zrelost, iskustvo, strpljenje, razumijevanje, ali i pokoju sijedu, no s godinama se čovjek treba sprijateljiti i uživati koliko je moguće u njima. Svako doba ima i svojih prednosti, pa kako divnih, tako naravno i katkad teških trenutaka. Sve je to ljudski život i treba ga živjeti punim plućima, koliko u svojim okvirima to možemo jer život je jedan i trebamo ga cijeniti', otkrio je za srpski Blic.

  • +3
Frano i Milena Lasić Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL

Ispričao je i da se jako potrudio oko Milene.

'Trudio sam se osvojiti Milenu jer sam uvidio da je jedna kvalitetna, draga i lijepa osoba u pitanju. Puno priče, upoznavanja, druženja. Harmonija u braku održava se nekim zajedničkim dogovorima oko svih bitnih životnih stvari', rekao je dodajući da se u njihovoj obitelji slave i katolički i pravoslavni Božić.

Frano i Milena u braku su od 2015. godine, a prije dvije godine rodio im se i sin Nikolas.

Par se u javnosti ne pojavljuju često, a svoj privatni život ne dijele često na Instagramu. Prije nego su se odlučili vjenčati, proveli su tri godine u ljubavnoj vezi.

Frano iza sebe ima još dva braka. S Majom Nikšić ima sina Janka dok je s drugom suprugom Živom Stupnik dobio kćer Linu i sina Luku.