NJIHOVO UTOČIŠTE

Francuska rivijera kao san za bogate i slavne: Pogledajte tko se ovog ljeta odmara u Saint Tropezu

20.07.2022 u 06:18

Bionic
Reading

Francusko kultno ljetovalište Saint Tropez već je desetljećima oaza za slavne bogataše iz cijeloga svijeta. Luksuzno odredište ni ovo ljeto nisu zaobišle brojne zvijezde. Evo tko se sve ondje odmara

Još u lipnju na Francusku rivijeru stigli su zaljubljeni, tek vjenčani Brooklyn Beckham i bogatašica Nicola Peltz. Bio je to svojevrstan medeni mjesec i bijeg iz vrelog Miamija, u kojem uglavnom borave.

Brzo nakon njih zaposleni fotoreporteri, koji svakog ljeta na ovoj lokaciji imaju mnogo posla, snimili su na luksuznom plovilu švedsku kraljevsku obitelj.

Na odmor u Francusku uputili su se kralj Gustaf i kraljica Silva te njihov sin, princ Carl Philip, njegova supruga, princeza Sofia i dječica.

U utočište bogatih i slavnih, kako ga često nazivaju s razlogom, stigao je i osebujni američki glazbenik i glumac Jared Leto te nije krio koliko se dobro provodi.

Zvijezde se ondje, osim u šetnji gradićem, koji nudi brojne dizajnerske trgovine i sjajne restorane, mogu zateći u kultnom klubu na plaži s dnevnom i noćnom zabavom.

Šoping u Saint Tropezu nije propustila ni bivša manekenka Chrissy Teigen te se i ovo ljeto odmarala ondje sa suprugom Johom Legendom. Ništa manje rastrošna tijekom svog bijega u Europu nije ni Kris Jenner, a trenutno uživa na golemoj jahti usidrenoj u luci. Svaki slobodan trenutak koristi i za bijeg na obalu kako bi kupila pokoju novu dizajnersku krpicu.

Ludo se u morskim radostima zabavlja i Sofia Richie te na francuskoj obali ljetuje s novim dečkom Elliotom Graingom. Par uživa na skupocjenoj jahti s prijateljima, a vrijeme krate kupanjem i ludim vožnjama na jet-skiju.

NIJE JOJ SE SVIDJELO

I bogati plaču: Sofia Richie kažnjena zbog prebrze vožnje jet skijem

Pogledaj galeriju

Manekenka Natasha Poy također je ondje s bogatim suprugom Peterom Bakkerom, a nedaleko od svoje rezidencije u Monaku smjestio se kraljevski nasljednik Pierre Casiraghi. Sin princeze Caroline uživa u društvu lijepe supruge, talijanske novinarke Beatrice Borromeo.

U Saint Tropez je prije nekoliko dana stigao i glumac Leonardo DiCaprio i njegova djevojka Camila Morrone, a ovu atraktivnu ljetnu destinaciju redovito ne zaobilazi ni Kate Moss.

  • +11
Saint Tropez 2022. Izvor: Profimedia / Autor: CRY-MA / The Photo One / Profimedia