spoj Ruse i Amerike

[FOTO] Počelo snimanje novih nastavaka serije 'Južni vetar', kao pojačanje stigle holivudske zvijezde William Baldwin i Eric Roberts

23.06.2022 u 13:18

Bionic
Reading

I dok gledatelji na RTL-u trenutno mogu pratiti prvu sezonu jedne od najpopularnijih serija u regiji, u Beogradu je pala prva klapa druge sezone serije 'Južni vetar: Na granici'. Ekipa filma na čelu s redateljem, kreatorom i producentom serije Milošem Avramovićem najavljuje kako će produkcijski i dramaturški opet pomaknuti granice domaće i regionalne produkcije

Na radost brojnih fanova diljem regije, počelo je snimanje novih 10 epizoda koje će nastati na različitim lokacijama širom Srbije, Hrvatskoj i Rusiji, javljaju srpski mediji. U više od 100 snimajućih dana kroz kadrove i scene proći će više od 160 glumaca iz zemlje i svijeta, a među njima su William Baldwin i Eric Roberts koji su se pojavili na druženju s medijima ovih dana u Beogradu.

Okosnica druge sezone je smještena u kontekst još jednog povijesnog sukoba između Istoka i Zapada na tlu Srbije. U svemu tome, Petar Maraš (Miloš Biković) vodi osobne bitke. Neminovno gubeći poziciju vođe srpskog podzemlja, a u borbi za opstanak, prinuđen je da sa svojom obitelji i ekipom prezeti sve rizičnije poteze, uključujući i ucjenu vlasti.

  • +13
Snimanje druge sezone serije 'Južni vetar' Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Pored Bikovića, Baće (Miodrag Radonjić), Sofije (Jovana Stojiljković), Cara (Predrag Miki Manojlović), Crvenog (Aleksandar Berček) i ostalih, u ovoj sezoni pojavit će se novi likovi pored Balwina i Robertsa kao i poznati ruski glumci Oksana Akinšina i Aleksej Grišin te mnogi glumci iz regije. Oksana Akinšina tumači lik Larise, pripadnice ruske tajne službe, poslane u Srbiju.

William Baldwin igra bivšeg ambasadora koji je ostao u Srbiji, kao vlasnik konzultantske firme i sada je angažiran od strane svojih nekadašnjih pretpostavljenih da lobira na političkoj sceni Srbije. U toj igri ponovo se susreće sa bivšim suradnikom kojeg igra Eric Roberts, umirovljenim agentom CIA, koji radi za naftni konglomerat u čijem je interesu spriječiti ovisnost Zapadne Europe od ruskog plina.

svi su gledali u njih

[FOTO] Uoči svjetske premijere: Ekipa filma 'Južni vetar' izazvala nezapamćen interes u Puli

Pogledaj galeriju