trenerska legenda

[FOTO] Miroslav Ćiro Blažević se ne predaje: Vječni šarmer prošetao centrom Zagreba i spremno pozirao s fanovima

16.09.2021 u 13:39

Bionic
Reading

Trenerska legenda ne može se nigdje pojaviti neopaženo. Miroslav Ćiro Blažević nije mogao promaknuti fotografima dok je u četvrtak ujutro prolazio centrom Zagreba, a ni obožavateljima koji su se htjeli s njim fotografirati za uspomenu

Legendarni trener i izbornik Miroslav Ćiro Blažević davno je osvojio srca ljudi svih dobi zbog svoje simpatičnosti, neposrednosti i duhovitosti. Uvijek je raspoložen za poziranje, neobavezno čavrljanje s poznatim i nepoznatim prolaznicima što je jedan od pokazatelja zašto je Ćiro toliko obožavan u narodu. Tako je bilo i danas kad su ga zaustavljali po gradu.

Svojom pojavom je i ovog puta je održao modnu lekciju. Gospodin kao i uvijek izgledao je i elegantno i sportski u bijeloj polo majici koju je kombinirao sa svijetlim hlačama i sivom, kockastom sakou te omiljenim smeđim mokasinama.

Trener svih trenera nedavno je šokirao i rastužio javnost obznanio je da je teško bolestan. Naime, još 2011. godine dijagnosticiran mu je karcinom. Ćiro je dobio 'prvu utakmicu' s bolesti, ali čini se da se ona vratila.

'Razlika je jedna vrlo vitalna, 10 godina sam imao manje i ne priznajem ljude da sa 75 godina kažu ja sam starac. Ne! Ja sam se u to vrijeme borio kao mladić. Danas nažalost više nisam mladić i borba je mnogo teža, ali ja se uistinu trudim da napravim sve što je u mojoj moći da pomognem onima koji mi pomažu, a imam privilegiju da me tretiraju najbolji liječnici jer naši liječnici su najnadareniji na svijetu', rekao je u nedavnom razgovoru za tportal.

Miroslav Blažević prošetao gradom i fotografirao se s fanovima Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL