šetnja rivom

[FOTO] Marijana Batinić uživa u rodnom gradu u najdražem društvu: 'Veliki dan za curu u bijelom, ali i za mene...'

10.01.2021 u 15:18

Bionic
Reading

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić božićne blagdane provodi u Splitu, a sada je u prvu šetnju splitskom rivom odlučila povesti svoju drugu kćer Rozu

Gotovo da ne prođe dan da se naša poznata voditeljica Marijana Batinić ne javi svojim fanovima na društvenim mrežama. Podijeli Batinić povremeno neki apel za pomoć, kao što je to bilo nakon nedavnih potresa u Hrvatskoj, no često dijeli trenutke iz osobnog života.

Sada je, kako sama kaže, po prvi put u šetnju splitskom rivom Batinić povela svoju malenu kći Rozu, rođenu prošlog ljeta. Upravo Roza i ostatak obitelji svijetla su točka 2020. Marijane Batinić. 'Veliki dolazak najmanjeg i najslađeg stopala. Stigla nam je Roza i pobojala ovu sivu i kaotičnu 2020. godinu! Predivna naša djevojčice, želimo ti da zagrliš svijet onako kako te mi ovih dana grlimo i ne možemo stati, da drugima donosiš radost koju osjećamo otkad si nas pogledala tim svojim očima... Dobrodošla', stoji pored fotografije Rozinih stopala koju je Marijana tada podijelila na svom Instagram profilu.

  • +5
Marijana Batinić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

'Repić je danas prvi put prošetao rivom. 👶🏻 Veliki dan za curu u bijelom, ali i za mene... Otkad nas šibaju nevolje, svaki donedavno uobičajeni trenutak mi je postao puno posebniji i dragocjeniji ❤️', napisala je Batinić u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu.