maleni noa dobio brata

[FOTO] Kakva sreća! U dom jedne od najpoznatijih hrvatskih odbojkašica stigla još jedna beba

19.12.2020 u 10:07

Bionic
Reading

Najstarija kći bivšeg košarkaša Svena Ušića, koja je bila jedna od naših najboljih odbojkašica, Senna Ušić Jogunica sa suprugom Jurajem dobila je drugo dijete

Senna Ušić Jogunica bila je jedna je od naših najboljih odbojkašica, koja se nakon godina profesionalnog bavljenja sportom odlučila posvetiti obiteljskom biznisu - vodi tvrtku koja se bavi proizvodnjom prirodne kozmetike. No, ovoga puta slavlje u njezinoj velikoj obitelji nije radi sportskih uspjeha ili dobre prodaje kozmetike, već zbog onog najljepšeg - Senna Ušić Jogunica je sa suprugom Jurajem Jogunicom dobila prinovu.

  • +3
Senna Ušić Jogunica Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl

Kako navodi Story.hr, obitelj nekadašnje odbojkaške zvijezde, 34-godišnje Senne Ušić Jogunice i 39-godišnjeg bivšeg odbojkaša, Jurja Jogunice, postala je bogatija za još jednog člana. Drugi sinčić stigao je na svijet 15. prosinca, a sretnim vijestima pohvalila se ponosna mama na svom Instagram profilu. 'Ovaj smo tjedan iznenada proširili naš svemir s još jednim članom obitelji. Dobro nam došao dječače', kratko je otkrila Senna na spomenutoj društvenoj mreži.

Tik pred Božić, gdje je do sada svu pažnju imao sinčić Noa, u dom obitelji Ušić Jogunica mlađem bratu kao savršen poklon za drugi rođendan koji je proslavio 17. studenog, stigao je mlađi brat.

Osim što su mu i mama i tata jedna od najzvučnijih imena domaćeg sporta, i Sennini roditelji svojedobno su bili veliki sportaši pa je tako njezin otac Sven, legendarni Cibonaš, bivši državni košarkaški reprezentativac dok joj je pokojna majka Snježana bila poznata odbojkašica.