kronični problem

[FOTO] Franka Batelić treba vašu pomoć i pita: Tko je u istom sosu?

19.12.2020 u 11:04

Bionic
Reading

Lijepa Istrijanka Franka Batelić ne krije koliko uživa u obiteljskom životu s Vedranom Ćorlukom i njihovim sinčićem Viktorom koji je na svijet stigao prije godinu dana, no sada i na svojoj koži osjeća što sve roditeljstvo sa sobom nosi

Prošlog mjeseca svestrana Franka Batelić požalila nam se da ne spava te da tek sada shvać što su joj prijateljice koje imaju djecu željele reći rečenicom 'naspavaj se prije poroda' dok je još bila trudna. Sada je na Instagram soryju ponovno sa svojom sljedbom podijelila svoje tegobe: 'I get no sleep, I GET NO SLEEP', napisala je između ostalog Franka uz neizostavni selfi kojim jasno daje do znanja kako se osjeća.

'Ne mogu se naspavati', napisala je Franka na videu koji je objavila na Instagram storyju, na kojem se bori da joj oči ostanu otvorene dok bdije nad Viktorom. Potom je uz drugi video napisala poruku svojim pratiteljima: 'Tko je u istom sosu? Savjet. Čovjek bi pomislio da će s godinu dana barem četiri sata u komadu odspavati', donosi Story.hr.

Kada se davne 2007. prijavila u natjecateljski show 'Showtime', ni sama nije slutila da će postati velika pjevačka zvijezda. Danas niže hit za hitom, bila je naša predstavnica na Eurosongu u Portugalu, njezina glazba vrti se na gotovo svim radijskim postajama i stalno pomiče granice svog uspjeha, a uz to, očarava svojom ljepotom.

>>> Pročitajte veliki razgovor s Frankom Batelić <<<

  • +16
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl