britanac i divan mladić

[FOTO] Barack Obama prihvatio dečka kćeri Malije, no jedna stvar mu nikako nije jasna: 'Nevjerojatno je koliko ti dečki jedu'

20.12.2020 u 08:44

Bionic
Reading

Iako ga na početku nije prihvatio spletom okolnosti dečko Malije Obama završio je s nekadašnjom predsjedničkom obitelji u karanteni, a što je dovelo do toga da Barack Obama neimenog mladića prihvati

U novom intervju za The Bill Simmons Podcast, Obama je potvrdio da 22- godišnja Malia ima dečka i, premda nije htio otkriti njegov identitet, rekao je da je mladić Britanac. 'Mislim da smo, kao i mnoge obitelji u karanteni, taj prvi mjesec svake večeri igrali igre, radili male umjetničke i zanatske projekte, a onda smo im polako, znate, počeli biti dosadni', ispričao je Obama.

"Britanac je i divan mladić. Zapravo je bio zapeo s nama jer je nastao problem s njegovom vizom. Zato smo ga ugostili i, priznajem, nisam želio da mi se svidi, ali na kraju jest", rekao je ponosni tata.

Također, priznao je da sada konačno zna koliko mladi muškarci zapravo mogu pojesti na dnevnoj bazi. 'Nevjerojatno je koliko ti dečki jedu. Moj račun za namirnice veći je za 30 posto!', našalio se Barack Obama.

  • +45
Obitelj Obama Izvor: EPA / Autor: MICHAEL REYNOLDS