DEFECTED CROATIA

Festival iz Tisnog pratit će publika diljem svijeta: Emisija će sadržavati DJ setove, vijesti i snimke iza kulisa

28.07.2021 u 11:14

Bionic
Reading

U suradnji s organizatorima Defected Records, Toshiba će objaviti seriju sadržaja s festivala koji će se u kolovozu održati u Tisnom

Video serija od šest epizoda, nazvana 'Y / our house' uključivat će DJ setove, snimke iza kulisa, vijesti, kritike i intervjue, kako bi publika diljem svijeta dobila insajdersko iskustvo boravka na hrvatskom festivalu.

Dnevne epizode s magazinskim sadržajem tijekom cijelog festivalskog tjedna omogućit će gledateljima praćenje svih aktivnosti na festivalu Defected Croatia u posljednja 24 sata, a emitirat će se svakodnevno od 5. do 10 kolovoza na Toshiba televizorima, Twitchu i mikrosajtu defectedxtoshiba.com.

Defected Croatia, koji će se održati u klubu The Garden u Tisnom, jedan je od rijetkih međunarodnih festivala koji se očekuju ove godine.

'Našim obožavateljima se trudimo pružiti dodanu vrijednost, a Toshibina emisija je prirodan sljedeći korak nakon naše serije programa emitiranog na Twitchu posljednjih šest mjeseci. Dobili smo priliku iskoristiti značajku proizvoda za svakodnevno dostavljanje potpuno nove emisije uživo s našeg cijenjenog hrvatskog festivala obožavateljima širom svijeta koji nisu u mogućnosti osobno partijati s nama u Tisnom', izjavio je James Kirkham, glavni poslovni direktor tvrtke Defected.

Defected i Toshiba provodit će i natjecanja u kojima će publika moći osvojiti Toshiba televizora, zajedno sa sound barovima, jednogodišnjom pretplatom na Amazon Music i robu Defected Records.

Headlineri festivala koji će se od 5. do 10. kolovoza održati u The Gardenu u Tisnom su Armand Van Helden Bob Sinclar, Carl Craig, Dave Lee, Derrick Carter, Dimitri From Paris, Eats Everything, Floorplan, Gorgon City, Honey Dijon, Horse Meat Disco, Jayda G, Kenny Dope, Louie Vega, Moodymann, Nightmares on Wax, Purple Disco Machine, Roger Sanchez, Todd Terry i Inner City Live.