SVI JE HVALE

Fanovi je zasuli komplimentima: Franka Batelić oduševila bajkovitim stajlingom

12.07.2020 u 21:12

Bionic
Reading

Pjevačica Franka Batelić koja je početkom godine prvi put postala mama malenoga Viktora, slažu se njezini brojni fanovi, nikad nije bila ljepša

Mlada mama postavila je na svoj Instagram profil fotografiju na kojoj pozira u raskošnoj haljini pored mora za koju je odmah dobila bezbroj pohvala.

'Izgledaš poput morske princeze', 'Predivna si', 'More i ti - dobitna kombinacija', Koja ljepotica', samo su neki od komplimenata kojima su zasuli obožavatelji lijepu Rapčanku. 

'Kad Šime Eškinja svrati do Rapca i odlasku na plažu - na kojoj se inače kupaš s Oskarom - da jednu sasvim novu dimenziju', napisala je lijepa glazbenica pored fotografije. 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🌊🐟

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

  • +4
Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Lijepa pjevačica ljeto provodi u rodnom Rapcu sa šestomjesečnim sinom Viktorom, a iako su planirali već otputovati u Moskvu, gdje je zbog klupskih obveza već neko vrijeme njezin suprug Vedran Ćorluka, zbog pandemije koronavirusa to sada nije izvedivo.

Pjevačica se u međuvremenu punom parom bacila na posao pa se nada kako će njezin novi singl 'Prvi osjećaj' postati veliki hit te je nedavno predstavila i spot za tu pjesmu. Inače, njena pjesma 'Sve dok sanjaš' postala hitom godine glazbene nagrade Cesarica i obilježila 2019. godinu.

Franka - Prvi osjećaj (Official Music Video) Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube