Njezin odabir

Evo u čemu Maria Reiner ispija kave u Splitu

26.09.2017 u 12:03

Bionic
Reading

Nakon što je provela ljeto uživajući, većinom na Korčuli, družeći se s prijateljima te fotografirajući s Goranom Ivaniševićem i njegovom djevojkom Nives Čanović, kći Željka Reinera nastavila se dobro zabavljati. Ovih dana prisustvovala je vjenčanju u Splitu, a koliko joj je težak odlazak iz grada pod Marjanom, govore i posljednje fotografije na njezinim profilima na Instagramu

U posljednje vrijeme kći potpredsjednika Hrvatskog sabora Željka Reinera, 20-godišnja Maria Reiner sve je aktivnija na društvenim mrežama, a čini se da joj je najdraži Instagram, na kojem ima čak dva profila i na kojima podjednako objavljuje nove fotografije.

Forget all the reasons why it won't work and belive the one reason why it will! #love #message 💭

Objavu dijeli Maria Reiner2 (@piccola.diavoletta)

Nakon što je ljetos većinom objavljivala fotografije na kojima pozira u kupaćem kostimu ili s teniskom legendom Goranom Ivaniševićem, jesen se pokazala idealnom za elegantne haljine kojima dodatno ističe svoje obline.

Posljednjih dana Maria Reiner boravila je u Splitu, u kojem je sa svojom obitelji bila uzvanica na vjenčanju.

Nakon fotografija u srebrnoj haljini na jedno rame, kakvu je odabrala za vjenčanje, Maria je za popodnevnu kavu i uživanje na suncu obukla indigoplavu haljinu do ispod koljena, koja također prati liniju tijela.

What ever you decide to do, make sure it makes you happy 😄💙

Objavu dijeli Maria Reiner (@mariareiner)

Ovoga je puta pogled zaklonila iza crnih sunčanih naočala, a jedino upadljivo na njezinu licu bile su viseće zlatne naušnice. Svoju dugu crnu kosu Maria Reiner podigla je u visoki konjski rep i poručila: 'Zaboravite na sve razloge zašto nešto ne funkcionira i vjerujte u onaj jedan razlog zašto će se ostvariti!'

Maria Reiner Izvor: Cropix / Autor: Cropix/Pixsell