NE PODRŽAVA NASILJE

Evo što je o ponašanju Willa Smitha rekao Richard Williams, otac proslavljenih tenisačica

29.03.2022 u 10:38

Bionic
Reading

Otac Serene i Venus Williams, prema kojemu je snimljen film 'Kralj Richard', za koji je Will Smith jučer osvojio svog prvog Oscara u karijeri, oglasio se o incidentu na pozornici

Ne prestaju reakcije o događaju koji je obilježio 94. dodjelu Oscara, kada je Will Smith izašao na pozornicu i fizički napao voditelja Chrisa Rocka.

O incidentu se oglasio i Richard Williams, otac tenisačica Serene i Venus Williams. Richard, prema kojem je snimljen film 'Kralj Richard', koji je Smithu donio Oscara za najbolju mušku glavnu ulogu, nije podržao ovakav oblik nasilja.

'Ne znamo što se točno dogodilo, nismo upoznati sa svim detaljima, no ne podržavamo nikakav oblik nasilja, osim ako nije u samoobrani', medijima je poručio Chavoita LeSane, Richardov sin, ujedno njegov glasnogovornik. LaSane je dodao da je njegov 80-godišnji otac bio vidno šokiran kada je ugledao da Smith odlazi na pozornicu i obračunava se s Rockom.

Šok nije krila ni Serena Williams, koja je dodjelu pratila uživo, a kada je samo kratko prokomentirala da joj hitno treba piće.

Samo dan nakon incidenta, nezabilježenog u svijetu Hollywooda, Smith se ispričao napadnutom Rocku rekavši: 'Želio bih ti se javno ispričati, Chris. Bio sam izvan sebe i pogriješio sam', napisao je.

Film koji pokazuje put obitelji Williams, posebice požrtvovnost, rad i ustrajne treninge sestara kako bi postale najznačajnija imena u svijetu tenisa, a koji je režirao sam Smith i odigrao glavnu ulogu u njemu, također je u sjeni nasilja kojem smo svjedočili na dodjeli Oscara.

Will Smith napao Chrisa Rocka na dodjeli Oscara Izvor: Promo fotografije / Autor: Youtube