SJEĆATE LI GA SE?

Evo kako izgleda i što trenutno radi nekadašnji član grupe ET

31.12.2018 u 12:21

Bionic
Reading

Jedan od članova prve postave legendarne grupe E.T., nakon odlaska iz benda ostao je u glazbi. Iako u medijima nije bio previše prisutan, samozatajni Darko Juranović D'Knock uspješno se bavio njome kroz suradnje s brojnim domaćim i stranim imenima. Protekle godine sa suprugom Jelenom Majić Jay predstavio je dva singla koje je publika odlično prihvatila

Darko Juranović D Knock jedan je od postavljača temelja hrvatskom dance pokretu. S nekadašnjim članovima benda, Ivanom Vrdoljak Vannom i Adonisom Ćulibrkom Boytronicom danas je u korektnim odnosima te prati i cijeni njihov rad.

Hvaljeni glazbeni producent koji je u međuvremenu s renomiranim imenima hrvatske i inozemne glazbene scene ostvario brojne uspješne projekte, ovih dana je iznenadio svoje pratitelje na društvenim mrežama kad se pokazao u izdanju u kakvom ga do sada nismo naviknuli gledati. Njegovi followeri bili su oduševljeni nesvakidašnjim izdanjem producenta.

Protekle godine je najprije 'izbacio' singl 'Jedan dan' koji je snimio sa svojom suprugom Jelenom Majić, poznatom kao prateći vokal brojnih hrvatskih i regionalnih glazbenih zvijezda. Kako su reakcije kritike i fanova bile odlične dobili su vjetar u leđa za stvaranje novih uspješnica.

Glazbeni producent je pokrenuo vlastitu produkcijsku kuću i glazbeni label D'Knock Production, koji ima za cilj, osim njihovog projekta D'Knock & Jay, stvarati i plasirati i druge pop, r'n'b, hip hop i soul projekte na nivou svjetskih standarda.

Izvor: Društvene mreže