ELBA I MALKOVICH

Evo kako holivudska elita uživa na Jadranu

23.07.2017 u 15:17

Bionic
Reading

Dobro je poznato da se ljepoti jadranske obale dive mnoge svjetske zvijezde, pa je prošloga mjeseca na Hvaru uživala glumica serije 'CSI Miami' Eva LaRue dok se u Dubrovniku odlično proveo njezin kolega Michael Weatherly iz popularne serije 'Navy CIS'

Proslavljeni glumac Idris Elba, najpoznatiji po ulogama u filmovima 'Star Trek: Beyond', 'Prometej' ili 'Thor', te kultnoj seriji 'Žica' ('Wire') i 'Luther', ovih dana uživa u Dubrovniku.

  • +5
Idris Elba nastupio kao DJ na zadnjoj večeri Dubrovnik Electronic Festivala Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Markantni Britanac osim glume ima još jednu strast, glazbu pa se trenutačno nalazi na europskoj turneji kao DJ. Naime, svestrani Idris koji je nastupio na brojnim festivalima u Velikoj Britaniji, Parizu i Ibizi, nastupio je u dubrovačkom klubu Revelin u sklopu Electronic Festivala gdje je napravio atmosferu za pamćenje.

Elba su fotoreporteri ulovili i u obilasku dubrovačkih znamenitosti.

Osim Idrisa Elbe, ovih dana u Hrvatskoj boravi i slavni John Malkovich koji se odmara u Opatiji.

  • +5
John Malkovich na ručku u Bevandi Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

Glumac hrvatskih korijena, jednostavno odjeven u bijeloj majici i trapericama, uživao je na ručku s violinistom Inom Mirkovićem, koji je 1998. proglašen UNESCO-ovim umjetnikom za mir, te s njegovom obitelji uživao u restoranu Bevanda.

Malkovich je posjetio Opatiju nakon što je u Ljubljani održao koncert 'Report on the blind' u kojem je on pripovjedač, dok ansambl izvodi glazbu Alfreda Schnittkea. Malkovich tu glazbu kombinira s tekstom iz romana Ernesta Sabata 'O junacima i grobovima', a isti taj program u listopadu će izvesti u zagrebačkom Lisinskom, gdje će mu partnerica na pozornici biti pijanistica svjetskog glasa Anastasia Terenkova.