njegova najveća ljubav

Evo kako danas izgleda i čime se bavi nekadašnja djevojka Toše Proeskog

17.08.2017 u 22:30

Bionic
Reading

Andrijana Budimir bila je dugogodišnja djevojka tragičnog preminulog makedonskog pjevača, a nakon njegove smrti povukla se i nije željela pričati za medije. Danas je udana žena i ima dijete

U listopadu će se navršiti 10 godina od pogibije neprežaljenog Toše Proeskog. Ranom zorom 16. listopada mnoge je šokirala tužna vijest da je 'makedonski slavuj', kako su tepali pjevaču, poginuo kraj Nove Gradiške. Omiljen među kolegama glazbenicima i obožavan od strane tisuća obožavatelja bio je i ostat će jedan od najsvjetlijih trenutaka pop glazbe na ovim prostorima.

Pet godina nakon njegovog odlaska, Tošina najveća ljubav, rukometašica Andrijana Budimir udala se za ugostitelja iz Skoplja Johana, s kojim ima trogodišnjeg sina Maksima. Nedugo zatim je otvorila i privatnu školu rukometa u kojoj danas radi kao trenerica.

'Jako sam sretna i već sada predviđam da će Maksim biti budući rukometaš kluba 'Metalurg' i budući reprezentativac naše prelijepe države', izjavila je ranije Andrijana za makedonske medije.

Andrijana je s Tošom bila u vezi od 2001. do 2004. godine, a tri godine kasnije, na njegov rođendan, opet su obnovili vezu.

Prema njezinoj priči, s Tošom je planirala vjenčanje i imati djecu. Lijepa rukometašica se nakon pjevačeve smrti našla u nekoliko neugodnih situacija. Čak i na sudu morala je dokazivati da su bili u vezi.

  • +4
Toše Proeski Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX