ZGODNA KUĆANICA

Eva Longoria uživa u odmoru i hvali se tijelom stvorenim za bikini

12.03.2021 u 11:36

Bionic
Reading

Zgodna 45-godišnja zvijezda 'Kućanica' uživa u čarima mora i sunca, ali nije zaboravila ni svojih 8 milijuna pratitelja na Instagramu pa je i njima podarila komadić užitka

Eva je objavila fotografiju drvetom obložene terase s bazenom, s koje se pruža prekrasan pogled na ocean, a u prvom planu idiličnog okruženja stoji glumica u bikiniju.

Svojom zavidnom figurom Longoria se pohvalila u tamnoplavom bikiniju Melisse Obadash, a svoj je plažni outfit upotpunila tamnoplavim ogrtačem istog brenda i bijelim šeširom.

Zanosna Longoria napisala je povodom Dana žena esej za britansko izdanje Harper's Bazaara, u kojemu poziva sve dame svijeta, bez obzira na rasu, da ustraju. Morate nastaviti – za sebe i za naše zajednice. Te razlike i nejednakosti će ostati ako i same ne budemo dio promjene koju želimo vidjeti', napisala je Longoria.

  • +3
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zgodna Latina, koja će sjesti u redateljski stolac na setu filma 'Flamin' Hot', otkriva kako se za potrebe dobivanja redateljske uloge uživjela u ulogu bijelog muškarca.

Taktiku joj je predložio producent 'Kućanica' Brian Tanen, s kojim se pripremala za razgovor za taj posao.

'Prestani odmah. Obuci hlače privilegiranog muškarca i prestani tražiti da radiš ovaj film. Šetaj po sobi kao da je taj film već tvoj, ti ga režiraš pa im objasni kako će glumiti, a kako ga snimati', prisjeća se Eva Tenenovog savjeta i kaže kako je promijenila pristup u svakoj rečenici koja je prešla preko njenih usta.

'Žene žele biti prilagodljive, žele da nas se gleda kao kooperativne', otkrila je tajnu Tanenovog trika Eva.