iskrena pjevačica

Emilija Kokić priznala da s Miljenkom Kokotom nije kliknula na prvu, a otkrila je i svoj recept za dobar brak

26.10.2021 u 09:41

Bionic
Reading

Naša eurovizijska pobjednica je na šestoj godini fakulteta i uskoro će diplomirati, a kad ne uči za ispite, vodi svoju školu pjevanja, kroz koju je posljednjih osam godina (koliko postoji) bila mentorica za više od 400 polaznika. Emilija Kokić slobodno vrijeme provodi uživajući sa suprugom, televizijskim spikerom Miljenkom Kokotom, s kojim je proslavila osmu godišnjicu braka

Emiliji Kokić u svemu što radi, a tako i sada, dok studira, najveća je životna podrška suprug Miljenko Kokot, za kojeg se udala u listopadu 2013. godine u Zadru nakon pet godina veze. Pjevačica je više puta ispričala to da sa svojim dragim nije kliknula 'na prvu'.

'Dotad sam mislila da brak i nešto takvo uopće nije za mene, teže je kad čovjek ima u tim godinama neke svoje navike, neka svoja životna uvjerenja, ima jako puno stvari u kojima se treba čovjek nadati da će se poklopiti s partnerom. Kad imaš 20, još se možeš prilagođavati ili imaš više tolerancije, tako da smo nas dvoje takvi ljudi koji žele imati dobar odnos, žele imati dobar odnos svatko sa sobom', izjavila je Emilija za IN Magazin Nove TV.

Otkrila je svoj recept za dobar brak. 'Važno je da imamo razumijevanja i tolerancije jedno za drugo. Naravno da mi je stalo da na tu vatru našu zajedničku dodajem ja nekakva drva koja će je potpaliti i održavati je da bude lijepa', smatra pjevačica.

  • +4
Emilija Kokić Izvor: Cropix / Autor: Dragan Matic Dragan Matic / CROPIX